Hva er en Histamin Blocker?

July 7

Histaminer er biologisk aktivert kjemikalier utgitt av kroppen som en reaksjon på et allergen. Histaminer forårsaker kapillærer for å ekspandere, og sender overflødig væske på huden. Overflødig væske fører til hevelse og økt kapillær størrelse får huden til å bli rød. Mange mennesker som lider av allergener unngå slike reaksjoner ved å ta et legemiddel kjent som en histamin blocker.

H1 og H2 reseptorer

Ifølge Alpha Online, en divisjon av Environmed Research, frembringer den histaminrespons to forskjellige typer av reaksjoner som er avhengig av hvilken reseptoren histamin utløser. Når H1 reseptorer er utløst av histaminer, de produserer hodepine, hevelse, følelse i huden, puste svar og angst. Men når H2-reseptorer er utløst av histaminer, de produserer en økning i magesyrer.

Antihistaminer

Antihistaminer er medisiner som blokkerer symptomene som er forårsaket av H1 reseptorer. The Department of Pediatrics ved University of Hawaii John A. Burns School of Medicine rapporterer at difenhydramin er en av de mest brukte antihistaminer som brukes til å blokkere histaminer reaksjoner. De aller fleste av antihistamin medisiner er tilgjengelig over disk, og vil gi lindring i opptil 24 timer per dose.

H2-blokkere

Selv om mange magesår er forårsaket av en bakterie som kalles Helicobacter pylori (H. pylori), The College of Family Physicians of Canada forklarer at en økning i magesyre kan også bidra til utvikling av magesår. Store mengder av magesyre som at utløst av H2-reseptor kan faktisk brenne den indre fôr av fordøyelseskanalen. I boken "Vanlige sykdommer: deres natur, presentasjon og omsorg," forfatterne John Fry og Gerald Sandler rapport at de mest brukte H2-blokkere er cimetidin og diazepam at både arbeidet med å forebygge og helbrede magesår. Begge disse medikamentene er tilgjengelig på resept, men cimetidin har også en over-disk-versjonen. Hver av disse medikamentene hjelpe til å redusere mengden av mavesyre som produseres av H2-reseptorer.

immun~~POS=TRUNC

Det er mulig for våre organer for å utvikle "naturlige" histamin blokkere. The American College of Allergy, Asthma og immunologi avslører at allergivaksinering kan hjelpe kroppen å bygge opp sine egne antigener som igjen kan blokkere histamin reaksjon på allergi triggere. Immunterapi injeksjoner er vanligvis administreres i løpet av en alvorlig uker og vanligvis inneholder en liten mengde av allergen at du er allergisk mot, forårsaker kroppen til å lage sin egen forsvarslinje for å blokkere histaminer.

Kjenne Dine Triggers

En proaktiv måte å gardere seg mot histamin svar er å vite hva som utløser allergi. The American Lung Association forklarer at røyk, parfyme, støvmidd, pollen, insektbitt og dyr dander er den vanligste allergi utløser rapportert. En allergolog kan administrere tester som kan bidra til å finne ut hva du er allergisk mot, og den beste måten å blokkere kroppens reaksjon.