Gjør det selv Detox

December 11

Når kroppen føles svak og trøtt, eller humøret er ikke like fengende som det en gang var, er du mottar sterke signaler om at det kan være noe ute av balanse i kroppen din. Kanskje du spiser for mange fet mat? Drikker du for mye alkohol? Er det for mange stivelse i kostholdet ditt? Alle disse kan føre til kroppen din ikke fungerer som det skal, og en detox kan være svaret for å få ditt sinn og musklene i toppform. Det er flere ting du bør huske på når du utfører en detox.

Når å detox

De fleste velger å gå på en detox etter vinteren ferieperioden, for nyttår, eller etter en bursdag. Disse er alle gyldige tider, men det kan være en god idé å bruke din egen kropp som en vekkerklokke for når en detox er nødvendig. Våre kropper gå gjennom naturlige sykluser, som årstidene skiftende. Hvis det er spesielle tider av året hvor kroppen føles treg og oppblåst, kan det være verdt å gjøre en detox i disse periodene.

Forberede ditt hjem

For en detox for å være vellykket, må miljøet være ren og fri for materialer som kan forgifte kroppen din. Sørg for at alle overflater er rene, dine luftfiltre er rene og at du satt på plass luft og vann purifiers. Det er også viktig å investere i noen mikrobølgesikker glassbeholdere, som microwaving mat i plastbeholdere vil frigjøre giftstoffer i maten. Disse bør unngås for enhver pris.

Kosthold

Endre kostholdet kan være den viktigste aspektet av din detox. Unngå koffein, alkohol og meieriprodukter. Drikk renset vann og varmt vann med sitron og honning, noe som bidrar til å skylle systemet for toksiner. Prøv å spise økologisk mat under detox. Unngå sukker og stivelse under detox, da dette gjør deg svak og kan beholde fett. Fat holder også på giftstoffer lengre enn muskler.

Trening

Sørg for at du får regelmessig mosjon under detox. Dette fremmer sunn blodstrøm og kutter ned på kroppsfett.