Hvordan å miste vekt med Apple Cider Eddik Lagt i Diet

May 9

Hvordan å miste vekt med Apple Cider Eddik Lagt i Diet


Apple cider eddik har mange helsefordeler, inkludert å hjelpe folk til å miste uønskede pounds. Egenskapene av eple cider eddik (ACV) har vist seg å redusere LDL kolesterol, forbedre blodsukkernivået, og redusere cravings for usunn mat. Her er hvordan du kan gå ned i vekt med eplecider eddik.

Bruksanvisning

1 Legg en spiseskje av eple cider eddik til et glass med åtte til tolv unser vann. Selv om noen mennesker foreslå å legge to til tre spiseskjeer med ACV til et glass med vann, har nyere studier vist at bare en spiseskje er like effektivt som to eller tre. Du kan drikke denne blandingen opp til tre ganger om dagen. Ved å legge dette til den daglige kosten inntak, noen mennesker har mistet vekt lett, uten å endre noe annet i livet.

2 Bruk en blanding av eple cider eddik og extra virgin olivenolje på salater, i stedet for vanlige salatdressinger eller vinaigrette. På denne måten får du smaken av en typisk vinaigrette, med den ekstra helse og vekttap fordeler at eple cider eddik gir.

3 For å høste de fulle fordelene av å miste vekt med eplecider eddik, må du bruke ufiltrert eplecider eddik som fortsatt har "mor" i den. Denne typen av eple cider eddik er overskyet (ser mer ut som eple cider, snarere enn bedre versjon som selges i de fleste dagligvarebutikker). Merker som Bragg økologisk eple cider eddik brukes av de fleste mennesker som har lagt eple cider eddik i deres vekttap plan.