Den beste mat å spise når på diett

January 10

Den beste mat å spise når på diett


Kalorier kan være konge når det kommer til Shedding pounds, og grønnsaker og frukt slå ut sukker og stivelse. Det er visse matvarer som er best, imidlertid, og kan også føre til vekttap, uavhengig av hvor mye av dem du spiser. Disse matvarer er ofte kalles supermat for deres helse og vekt-tap fordeler.

En Apple A Day

Et eple om dagen har lenge vært ansett som bra for kroppen. Dette er en gammel koner 'tale som virkelig er sant. Epler er høy i fiber og lite kalorier; de hjelper dempe appetitten og har høy antioksidantaktivitet.

Havre

Havre kan være et karbohydrat, men de er gode for midjen. Steamrolled havre er oftest spises som havregryn. Havregryn tar lang tid å fordøye og har svært liten innvirkning på sukker. Det hjelper metabolismen rev opp til å brenne på en langsom konstant nivå for en lengre periode uten å utløse cravings brakt videre av sukker høyder. Havre er også høy i fiber for å hjelpe rense systemet.

linser

Linser er svært høy i fiber og har ingen innvirkning på sukker. De produserer mye protein i små porsjoner, som hjelper kroppen å opprettholde muskel når miste vekt.

Acai og Goji

Disse eksotiske bær er nye barna på diett blokken. De er ansett som en supermat for deres stimulans til metabolismen som utløser vekttap, så vel som for deres antioksidant kapasiteter. Acai og Goji bær inneholder 18 essensielle aminosyrer som hjelper kroppen fordøye maten og bekjempe sykdom.

Fisk og egg

Fisk er en vinn-vinn-mat uten ulempene. De er høy i protein og inneholder en helt spesiell olje kilde, Omega-3, som hjelper deg bruke insulin bedre å bygge muskler og brenne fett.

Når regnes en diett no-no, egg gjør et comeback. De er høy i protein og lite kalorier.

Chilis

Legg Chili til maten, jo varmere jo bedre. Legge til chili og andre paprika til kosthold hjelper dempe appetitten og spurs stoffskiftet. Når du legger til chili til et måltid, du brenne kalorier 20 minutter lenger. Den capsaicin produsert av paprika skaper en varmeeffekt i kroppen som stimulerer det til å brenne kalorier på en høyere rente.