Ingen raffinert sukker og mel Diet Plan

September 28

Raffinert sukker og mel er ikke sunne karbohydrater og bør inntas i små, bare begrenset beløp. Erstatte dem kan være så enkelt som å erstatte de raffinerte ingredienser som normalt ville bli brukt i typiske måltider med sunnere alternativer.

sukker

Forbruket av raffinert sukker kan føre til diabetes, artritt og hypoglykemi, ifølge familyeducation.com. Erstatninger for raffinert sukker er ikke alle helt uraffinert. Noen av dem er bare biprodukter av sukker foredlingsprosess. Truly naturlig erstatning for raffinert sukker inkluderer dato sukker eller malt opp datoer, ubehandlet honning, frukt, juice og amasake, et naturlig søtningsmiddel laget av gjæret brun ris.

mel

Raffinert hvitt mel er også kjent som "den andre sukker," i henhold til Weston A. Price Foundation, som ber oss om å holde styr på hvor mange porsjoner med hvitt mel vi spiser hver dag og spiser ikke mer enn tre porsjoner hver uke. Bytt ut hvitt mel produkter med hvetemel til baking og byggmel hvis hvete allergi er til stede. Prøv sliping hel hvete hjemme for å bevare mest mulig næring i hvete. Kommersielle hele hvete mel inneholder mer fiber og ernæring, i det hele, og forebygge fordøyelses helseproblemer. Også unngå hvit ris, snack kjeks og kaker produkter laget med raffinert sukker og mel. Prøv brun ris, hele hvete brød og kjeks. Bruk hele korn mel og nonrefined sukker for å lage hjemmelagde bakevarer.

Planlegging

Planlegg en planlagt dag hver måned eller hver ukene til å skrive opp et måltid plan. Kontroller at alle matvaregrupper er til stede hver dag. Skriv måltider ved hjelp av de vanlige oppskrifter som spises i husholdningen. Deretter gå gjennom måltider og plukke ut raffinert sukker og mel, og erstatte dem med hele ingredienser. Prøv forskjellige typer oppskrifter, og spise frukt til å håndtere sukker cravings. Sett av litt tid til å eksperimentere med forskjellige proporsjoner og smaker. Barley, for eksempel, har en annen smak enn havre; det er rikere og litt søtere. Prøv å lage bygg pannekaker med havre for ekstra chewiness, og topp med honning i stedet for raffinert pannekake sirup, for eksempel.