Alternative Lyme sykdom terapi

February 17

Lyme sykdom er forårsaket av en bakterie som heter Borrelia burgdorferi som overføres til mennesker fra bitt av flere varianter av harde funksjonsfriske flått. Standard behandling for Lyme sykdom er oral antibiotikabehandling, ifølge National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer (NIAID). Det er imidlertid en rasende uenighet i det medisinske miljøet over en betingelse referert til som kronisk Lyme disease (SAN), hvor symptomene vedvarer i år og ikke alltid svare på antibiotikabehandling. Mange mennesker med CLD søke alternative behandlinger for tilstanden.

Den Buhner Protocol

Herbalist Stephen Buhner, i sin bok "Healing Lyme", utgitt i juni 2005 av Raven Press, skisserer en urte tilnærming til kjemper mot Borrelia burgdorferi bakterien som har sørget for flere støttefora på Internett, hvor folk behandler sine egne CLD legg testamenter til deres egne erfaringer.

Den Buhner protokollen bruker tre kjerne urter: Andrographis paniculata, japansk knotweed og Uncaria tomentosa, bedre kjent som kattens klo. Andrographis er en ekstremt bitter urt som brukes i ayurvedisk system av medisin for behandling av parasittinfeksjoner, for eksempel malaria. Japansk knotweed er meget høy kilde til antioksidanten er kjent som resveratrol. Katteklo er barken fra en søramerikansk regnskog treet som lenge har vært brukt av urfolk for å bekjempe et stort utvalg av sykdommer.

Disse urtene er tatt på en daglig basis. Andre urter som Astragalus, en urt fra tradisjonell kinesisk urte farmakopé, rød rot, som er innfødt til Nord-Amerika og ble brukt mye av indianerne, og Stephania rot, en mindre kjent urt fra den kinesiske tradisjonen som brukes som en anti-inflammatorisk, er ofte lagt til mix.

Dr. Zhang Protocol

Dr. Qingcai Zhang er en fremtredende lege som deltok Harvard Medical School og er på Advisory Board Dr. Andrew Weil, kjent grunnleggeren av feltet av integrerende mecicine. Zhang er også en utøver av tradisjonell kinesisk medisin som driver en klinikk i New York City som spesialiserer seg på kroniske infeksjonssykdommer. Han har skrevet en bok med tittelen "Lyme sykdom og moderne kinesisk medisin" som ble publisert i mars 2006 av Sino-Med Research Institute. Zhang protokoll for behandling av kronisk Lyme fokuserer på tre urter: allicin, som er en meget potent ekstrakt av hvitløk; artemisinin; et ekstrakt av kinesisk malurt; og HH, et utdrag av den asiatiske planten Houttuynia cordata. Andre urter som Smilax glabrae, eller felles sarsaparilla, coptin, et utdrag fra Coptis anlegget, og skullcap (Scutellariae Radix) er lagt til formelen for Lyme. I Kina ble disse urter valgt for sin succeess i behandling av andre bakterielle parasitter med de unike spiral-tail karakteristiske (spiroketer) også finnes i B.burgdorferi, ifølge Zhang hjemmeside.