Destillert eddik rettsmidler

April 21

Destillert eddik rettsmidler


På grunn av den sure kvaliteter, destillert eddik forblir en husholdning stift for matlaging, rengjøring og selv hjemmelaget helse rettsmidler. Enten den brukes som et ikke-giftig tilsetningsstoff til tøyet, en lukt remover eller en ansiktstoner, er eddik virkelig en al-formål produkt.

Helse rettsmidler

Stopp kløe fra insektstikk og bitt ved å bruke en eddik-gjennomvåt bomullsdott som en smertestillende. Det fungerer også som en antiseptisk for mindre kutt, skrubbsår og brannsår ved å erstatte det for en generell medisinsk vask. Spray solbrent hud med hvit destillert eddik, som kjøler ned huden og hjelper til med blemmer og avskalling. Eddik har kosmetiske anvendelser, så vel. Bruk eddik som en aftershave lotion hvis kommersielle produkter forårsaker utslett. Sprut den på på samme måte som du ville gjort i kommersiell merkevare. Lag en hud toner ut av eddik og vann ved å kombinere de to i like deler. Påfør med en bomullsdott.

Dyr

Destillert eddik er en "må ha" produkt hvis du har dyr. Fra rengjøring til opplærings dyr å holde seg borte fra visse områder i huset, gjør eddik utslaget i nesten alle tilfeller. Spray møbler lett med en blanding av eddik og vann for å avskrekke katter fra riper. Katter liker ikke lukten av eddik, og denne metoden vil bidra til å stoppe dem fra å bruke sofaen som en skrape innlegget. Unn områder der katten din er "merking" sitt territorium for samme effekt. Forhindre ørebetennelse hos hunden ved å tørke ut ørene med ufortynnet eddik en gang i uken. Dypp en klut i ufortynnet eddik og tørk forsiktig tar seg ikke å sondere øregangen for dypt. For å fjerne kjæledyr lukt, fjerne rusk og strø bakepulver løpet skittent område. La det stå over natten og deretter vakuum opp. Vask området med destillert eddik, skyll og la tørke. For mer luktkontroll, plasserer små skåler med eddik rundt i huset. Eddik vil absorbere lukt.

vaskeri

Bruk eddik som en hverdagslig additiv til tøyet. Fjern svette og deodorant flekker fra klær med destillert eddik. Hell det full styrke på skitne områder av klær før du kaster den inn med en vanlig last av klesvask. For renere og klarere vaskerom, legg ca 1/4 kopp destillert eddik til skylling av vaskemaskinen. Det vil forhindre gulning, fungere som en tøymykner og statisk stoff redusering, og også holde tøyet lukter friskt.