Når er en god tid å bli gravid?

May 1

Beslutningen om å ha en baby er en stor en. Når du velger å ta et tillegg til familien din, skjønner det er et permanent. Utenom å gi opp barnet for adopsjon, valget mellom å bli gravid er en som vil påvirke resten av livet. Hvis du tenker på å prøve å bli gravid, kan det være lurt å vurdere flere faktorer som vil hjelpe deg å vite om dette er den beste tiden for deg.

sunne valg

Hvis du planlegger å bli gravid, vil du ønsker å sørge for at du gjør sunne livsstilsvalg. Et godt tidspunkt å bli gravid vil være etter at du har besøkt gynekolog for å sørge for at du er frisk. I tillegg bør du begynne å ta prenatal vitaminer før å bli gravid for å sørge for at barnet ditt får alle de næringsstoffene han trenger, noe som er spesielt tasten under den innledende fasen av utviklingen. Spis et sunt kosthold og være klar over elementer for å unngå, for eksempel alkohol, store mengder koffein, rå fisk, og elementer med nitrater, for eksempel pølser og kjøttpålegg.

Support System

Du trenger mye støtte når du er gravid. Som kroppen din forandrer seg med en voksende baby, vil du bli sliten og sannsynlig følelsesmessig fra tid til annen. En forståelse og støttende ektefelle og venner eller familiemedlemmer som kan tilby støtte, råd og forståelse vil være svært verdifull i løpet av svangerskapet.

Alder

Den beste tiden i livet ditt for å bli gravid er når du er yngre enn 35 år gammel. Selv om det er mange mennesker som føder friske babyer etter fylte 35, er det en økt risiko for at barnet kan ha utviklingsmessige problemer, som for eksempel Downs syndrom.

økonomi

Å ha en baby er dyrt. Det ville være klokt å ha din økonomi i orden før å bli gravid. Dette vil være spesielt viktig hvis du har tenkt å være hjemme med barnet ditt mens din ektefelle fungerer, så om du har råd til å leve på bare en lønn. I tillegg, hvis du har tenkt å fortsette å jobbe, må du faktor i kostnadene for barnepass.

Når du er klar

På slutten av dagen, den beste tiden for en kvinne å bli gravid er når hun er klar. Alt i livet hennes kan vises i stedet for henne å ha et barn, men hvis hun ikke er følelsesmessig klar til å gjøre de ofre som trengs for å bli mor, bør hun vente.