Urter å unngå å bli forkjølt og sår hals

June 5

Urter å unngå å bli forkjølt og sår hals


I en tid da medisiner for ufarlige plager er utbredt, mange er å snu til mer naturlig rettsmidler som urter. Disse har mange fordeler: de er mindre tilbøyelige til å skade kroppen ved langvarig bruk, som medisinering kanskje; de er vanligvis billig; og, hvis du har plass, kan du selv dyrke dem i din bakgård eller kjøkken. Men å vite hvilken urt er nyttig for som sykdom er ikke alltid så lett som det høres ut.

Echinacea

Ved å forsterke immunforsvaret, solhatt, en slekt av urteaktige blomstrende planter i daisy familien Asteraceae, sies av amerikanske forskere å halvere risikoen for å bli forkjølet. Hvis du allerede har en kald, kan Echinacea redusere tiden det stikker rundt. Mer enn 800 produkter som inneholder echinacea er tilgjengelig - ulike deler av anlegget, blomst, stilk og rot, blir brukt i ulike produkter. De ni arter av Echinacea blir ofte kalt lilla coneflowers.

Siberian Ginseng

En måned lang studie fant at de som tok sibirsk ginseng ekstrakt hadde forbedringer i deres immunsystem, takket være de aktive ingrediensene i ginseng, kalt eleutherosides. I Russland er det Siberian ginseng tradisjonelt brukt til å forebygge forkjølelse og influensa og for å øke energi, lang levetid og vitalitet, og antas å være en adaptogen - et stoff som hjelper kroppen bedre takle stress, enten psykisk eller fysisk. Denne urten vokser til mellom 3 og 10 fot høy.

Hvitløk

Hvitløk, en art i løk familien Alliaceae, er kanskje ikke det beste for pusten. Men dens anti-bakteriell og anti-viral egenskaper er kjent for å redusere sjansene for å få en kald og tilhørende sår hals. Å spise en rå fedd hvitløk en dag vil gi deg allicin, den aktive delen av hvitløk som beskytter deg mot forkjølelse; sikre at det er rå som matlaging det vil ødelegge allicin.

Organiske Potet Blossoms

Den blomstrer av potet, et stivt, tuberous avling fra solanaceae familien, kan hindre en sår hals. Organiske potet blomstene skal samles og tørkes på et kjølig, mørkt sted og holdt ut i solen. Dekk 1 1/2 ss. av urter med ca 500ml kokende vann til blandingen ligner sterk kaffe, og dele blandingen inn i tre deler. Gurgle tre ganger om dagen i mer enn en uke. Legg merke til at poteten blomstre brukes bare som et forebyggende tiltak.