Rettsmidler for Acid fra Rotavirus

August 28

Oppkast, diaré, magesmerter, feber og hodepine. Høres ut som influensa, ikke sant? Eller det kan være en tøffere, mer alvorlig sykdom som kalles Rotavirus. Dette influensalignende sykdom er vanligst hos små barn og spedbarn. Faktisk, Centers for Disease Control og Prevention anslår at over hele verden, etter alder to eller tre, de fleste barn har kjempet mot rotavirus. Så, hvordan gjør man avtale med bivirkninger som magesyre?

primære Symptomer

Rotavirus er en infeksjon vanligvis kjøpt fra avføring. Uvaskede hender barn eller foreldre som bytter bleier er ofte de skyldige. Et virus-bærer hånden kan berøre et dørhåndtak, bare minutter før en annen intetanende hånd griper den samme døren knott - og viruset er passert. En person smittet med rotavirus har viruset i flere dager før de viser symptomer og kan fortsatt bære viruset i opptil 10 dager etter at symptomene avtar.

Fordi oppkast og diaré er de viktigste symptomene, er dehydrering et stort problem under et anfall av rotavirus. Feber er også vanlig og feber kontroll er en annen felles fokus ved behandling av en pasient Rotavirus. Sykdommen, som de fleste virusinfeksjoner, må bare gå sin gang og det til slutt går unna.

magesyre

Problemer med magesyre sjelden følge Rotavirus. Det er egentlig ingen direkte sammenheng som viruset er ikke rettet mot noen systemer som påvirker mage juice produksjon. Det er alltid mulig at noen som lider av mage-tarmkanalen problemer kan forveksle magesmerter og diaré for syrerelaterte problemer. Imidlertid, Rotavirus ikke benytter syre for å opprette dens virkninger. Imidlertid behandling av magesyre i en Rotavius ​​pasient vil være lik behandling av en syre problem i de fleste pasienter.

Antacida, som tums, Rolaids og Maalox, kan alltid nøytralisere syre. Antihistamin II-blokkere, som for eksempel Tagamet, Zantac, Pepcid og Axid, bidra til å blokkere produksjonen av syre. Disse stoffene er for det meste på resept, selv om noen kommer over-the-counter i lavere styrker. Protonpumpehemmere er reseptbelagte medisiner som stopper utskillelsen av sure mage juice. Felles merkevarer inkluderer Prilosec, Prevacid, Nexium, Aciphex og Protonix.

få hjelp

Rotavirus er en meget alvorlig sykdom. Forsøk på å selv bøte på en opplevd magesyre problem mens mot rotavirus er svært risikabelt. Hvilken som helst av de nevnte behandlinger kan være det rette for deg - eller ingen av dem i det hele tatt. Det avhenger veldig mye på din helse historie og styrken av sykdommen du står overfor.

Ta kontakt med en kvalifisert lege som kan hjelpe deg å sortere gjennom disse kompliserte problemstillinger.