Vitaminer for Focus hos barn

October 30

Vitaminer for Focus hos barn


Barn som har en hard tid på å fokusere kan synes å være lat og uinteressert når det i virkeligheten er de sliter på konsentrasjonsvansker. Denne mangelen på oppmerksomhet kan føre til barn å bli trett lettere og gi dårlige resultater på skolen, i løpet av tester og hjemme. På grunn av manglende fokus kan tilskrives dårlig ernæring, kan ved hjelp av vitaminer og kosttilskudd hjelpe barn med problemer fokusering. Imidlertid er det sterkt anbefalt å ta kontakt med en barnelege før du legger noen kosttilskudd til et barns kosthold.

B-vitaminer

En god balanse av vitamin B er viktig for riktig funksjon av kroppen og produksjon av energi. Fordi hjernen forbruker om lag 20 prosent av kroppens totale energi, kan det være lurt å innlemme B-vitaminer i ditt barns kosthold. Spesielt spiller vitamin B6 en viktig rolle i å fremme hukommelsen oppbevaring og for å sikre optimal ytelse hjernen, mens vitamin B9, også kjent som folsyre, støtter mental klarhet.

antioksidanter

Antioksidantene virker ved å fjerne frie radikaler som er kjent for å interferere med god hjerne ytelse. Barn med problemer med å fokusere og påvirkes av lærevansker kan bli overveldet med frie radikaler og kan lide av oksidativt stress. Antioksidanter som vitamin C, E, betakaroten og fytokjemikalier som finnes i druekjerne kan beskytte hjernen mot de skadelige effektene av oksidering.

mineraler

Mineraler som er kjent for å forbedre hjernefunksjonen omfatter jern, magnesium, sink og kalsium. Sporstoffer, slik som krom, selen, mangan, molybden og kobber kan også være nyttig. Jern er spesielt viktig for hjernen og barn som lider av jern mangler en tendens til å utvikle nedsatt intellektuell ytelse. Magnesium, på den annen side bidrar til barn som lider av mangel på oppmerksomhet og hyperaktivitet, typiske symptomer på oppmerksomhet underskudd lidelser.

proteiner

Proteiner inneholder viktige aminosyrer så som fenylalanin og tyrosin, som er ansvarlig for riktig hjernefunksjon. Disse aminosyrene hjelp av aktiviteten av viktige nevrotransmittere i hjernen som er i siste instans ansvarlig for økende oppmerksomhet og fremme evnen til å fullføre oppgaver. Spesielt er L-karnitin, et ikke-essensiell aminosyre, har forbedret tilstand av mer enn halvparten av pasientene som lider av oppmerksomhetssvikt lidelser, i henhold til Donsbach Foundation.

fatty Acids

Flerumettede fettsyrer som omega 3 fettsyrer er viktige hjerne støtte næringsstoffer. Omega 3 fettsyrer i spesielle hjelpe barns hjerner for å utvikle seg. Siden omega 3-fettsyrer ikke kan syntetiseres av kroppen, kan de bare oppnådd fra dietten. Omega fettsyrer kan derfor være en nyttig tilleggsbehandling for å forbedre stemningen, oppmerksomhet og årvåkenhet for barn som lider av oppmerksomhet underskudd lidelser.