Hvordan bruke Hyberbaric Oxygen Therapy for autisme

June 25

Utdanne deg selv. Hva er HBOT? Den oksygenrike, høyt trykk atmosfære av hyperbar oksygenbehandling (HBOT) stimulerer helbredelsesprosessen generelt, men HBOT blir anbefalt av noen leger og new age terapeuter som en behandling for et bredt spekter av problemer, inkludert autisme.

Bruksanvisning

Slik bruker Hyberbaric Oxygen Therapy for autisme

En hyperbar oksygenbehandling (HBOT) er kjent som den behandling som brukes for dypvannsdykkere som lider av svingene. Men forskning har funnet at hyperbarisk oksygen har en viktig rolle i behandlingen av hjerneskade, og kanskje også utviklingsforstyrrelser.

2 Lær gjennom forskning. Ifølge Stiftelsen for autisme Informasjon og Research, Inc., "Hyperbar oksygenbehandling (HBOT) refererer til intermitterende behandling av hele kroppen med 100 prosent oksygen ved høyere enn normalt atmosfærisk trykk. Mild Hyperbarics (mHBOT) bruker økt lufttrykk ( i stedet for rent oksygen) for å levere ytterligere oksygen til blodet og vev. Hyperbar terapi blir i økende grad brukt til å innse fordelene hos barn med autismespekterforstyrrelser på grunn av sin evne til å levere større oksygennivået i hjernen og vitale organer og stimulere vev gjenfødelse. med autistiske pasienter har hyperbar oksygenbehandling behandling er kjent for å forbedre verbal kommunikasjon, direkte øyekontakt, resonneringsevne, motorikk, balanse, oppmerksomhet og redusere aggressiv atferd. "

Noen leger og foreldre tro autisme kan være forårsaket av et toksisk nivå av kvikksølv, et tungmetall sammen med aluminium og arsen i kroppen. Autistiske barn har blitt funnet å ha enorme nivåer av tungmetaller i deres system. Tungmetaller å gjemme seg i hjernen og forstyrrer overføring neuron. Det synes logisk da, at å øke tilførselen av oksygen til hjernen kunne stimulere nervevekst og reparasjon. Oksygen hyperbar kammeret gjør nettopp det.

3 Defeat Autism Now! (DAN) har en link til tilbydere, eller du kan gjøre en avtale gjennom barnelege eller medisinsk forsikring carrier. Sessions vanligvis ikke dekkes så vær forberedt på å betale av egen lomme; og det kan være svært dyrt, men hva foreldrene er ikke villig til å gjøre alt de kan for sin autistiske barn. Noen par var både mennesker arbeider jobber, må ha en lønn gå bare for å autisme behandlinger.

4 De pods eller kamre er komfortabel og avslappet. Du kan selv gå inn med barnet ditt og lese en bok for dem i løpet av prosessen. Noen er satt opp med videoskjermer, slik at du kan se en film sammen under behandling i tillegg. Barn blir satt i kammeret for kortere eller lengre tid som en behandling for autisme. Hyperbarisk oksygen er naturlig oksygen, levert i et trykksatt kammer. Det økede trykk ikke endrer den molekylære sammensetning av oksygen. Det økte trykket gjør bare ekstra oksygen for å komme inn i vev. Det er ingen bivirkninger og opplevelsen er ikke ubehagelig for barnet.

Hint

  • Behandling kan gå på flere måneder, og retten er fortsatt ute om det er effektivitet, men mange foreldre til autistiske barn se en forbedring i sine barns oppførsel etter gjentatte behandlinger. Faktiske medisinske bevis er usikker på sine fordeler, men mange familier tror det er verdt et forsøk.