Plant Enzyme behandling for vorter

September 19

Plant Enzyme behandling for vorter


Selv skjemmende og svært smittsom, vorter ta tid å helbrede. Flere over-the-counter rettsmidler eksisterer; kan imidlertid naturlige planteenzymer også være effektive i behandling av vorter. Å vite hvilke planter har gunstige enzymer, samt når du skal kontakte legen din kan hjelpe deg å avgjøre om anlegget enzym behandling er riktig for deg.

Identifikasjon

Tøff, hudfarget støt på huden, er vorter forårsaket av humant papillomavirus. De fleste vorter er harmløse og vanligvis vises på ens hender og føtter, men de kan dukke opp hvor som helst. Vorter kan også variere i utseende. Noen kan heves og glatt, mens andre kan også være rødlig eller svart i utseende.

årsaker

Ifølge "Legers bok hjem rettsmidler for kvinner," vorter er smittsomt. For eksempel, hvis du velger en vorte på beinet, sjansene er du kanskje også få en på hånden. Selv om ikke så vanlig, kan vorter også gått fra hånd til hånd kontakt.

Forårsaket av en annen stamme av humant papillomavirus, er kjønnsvorter vanligvis ført gjennom genital kontakt.

Plante enzymer for warts

Plante enzymer kan være spesielt nyttig i behandling av vorter. Påfør løvetann latex --- stoffet som oser ut av løvetann --- til berørte området (s) en gang om dagen i fem til syv dager. Fig inneholde ficin, et enzym som brukes til behandling av vorter. Andre kulturer som bruker fiken medisinsk bruk den hvite melken som oser av fiken å behandle sine vorter.

Kinesisk medisin bruker soyabønner for å behandle vorter. I en studie ble pasientene kurert av alle sine vorter etter å ha blitt matet vann kokt, vanlig gule soyaspirer i tre dager. Disse spirer inneholdt ingen krydder eller salt.

Også Ifølge Mother Nature, en online naturlig rettsmidler nettstedet inneholder selje salisylsyre, som har blitt godkjent av Food and Drug Administration for fjerning av vorter. Salisylsyre kan finnes i mange over-the-counter behandlinger for vorter, eller du kan tape en våt stykke av den indre barken av piletre til det berørte området.

Andre måter å behandle vorter

I tillegg til å plante enzymer, kan Vitamin A også bidra til å bekjempe vorter. Bevis viser at Vitamin A bidrar til å bygge immunforsvaret og kamper vorter. Finn Vitamin A i kosttilskudd eller naturlig i søte erter, gulrøtter, grønne grønnsaker og squash.

Hold vorter tørre å redusere sjansene for spredning til andre deler av kroppen din. Vorte virus trives i et fuktig miljø.

betraktninger

Selv plante enzymer og andre hjem rettsmidler kan være nyttig i bekjempelse av vorter, ta kontakt med hudlege hvis du har en vorte på ansiktet ditt, som vevet kan være for sart for vanlige enzym rettsmidler. I tillegg bør kvinner se en lege for vorter på beina, som barbering øker sannsynligheten for at vorten vil spre seg.