De beste måtene å undertrykke appetitt

August 11

De beste måtene å undertrykke appetitt


Du føler deg så kjent gurgling i magen, forteller deg det er på tide å spise. Disse sultne utspill er kroppens måte å overbevise deg til å forbruke mer kalorier, så det kan legge til sine fete butikker. Men ta tak i sukker-lastet snack du plutselig craving er ikke den beste løsningen hvis du ønsker å gå ned i vekt. Unngå høy-carb matvarer som raskt heve blodsukkeret. I stedet spiser mat som kommer inn i blodbanen sakte.

drikk vann

Bor hydrert er avgjørende for vekttap og god helse generelt, men det er også en rask måte å støyfilter appetitten. Ved utbruddet av sult, drikke en høy, friskt glass vann. Etter ca 10 minutter, vil du sannsynligvis føle deg mindre sulten. Men hvis vannet ikke gjøre triks for deg, prøv å drikke naturlig, MSG-fri vegetabilsk eller kylling kjøttkraft. En hel liter økologisk grønnsaksbuljong inneholder bare 20 kalorier, men det er sikker på å få deg til å føle deg mett raskere.

Tygge tyggis

Det å tygge forteller kroppen at mat er på vei, midlertidig stenge av sult signaler. Tygge en sukkerfri tyggegummi så snart du føler deg sulten. Smaken vil aktivere spyttkjertler, raskt satiating din sult. Ikke bare er sukkerfri tyggegummi billig og kalorifritt, men det er praktisk og bærbar, en rask og enkel måte å bekjempe sult. Og ifølge forskere i Storbritannia, er det spesielt god på warding av cravings for søtsaker.

Fyll opp på Fiber

Fiber er en null-kalori karbohydrat som ikke kan fordøyes av kroppen. I stedet, blir fordøyelsessystemet den til en gel-lignende stoff som bremser fordøyelsen. High-fiber matvarer som havregryn, linfrø, frukt, grønnsaker og belgfrukter er gunstig for vekttap fordi de er lave i kalorier og høy i fiber for å holde deg mett lengre. Spis en bolle med usøtet havregryn til frokost for å holde sulten i sjakk i flere timer. Og når sultestreiker, arm selv med en fiber-rik eple - ikke bare vil det stoppe sult døde i sitt spor, men den er full av næringsstoffer, også.

Innlemme protein og sunt fett

Protein fordøyer svært sakte, holde deg følelsen fornøyd for en god stund. Det er også en viktig del av vekttapet siden kroppen bruker den til å bygge muskler. Inkluder et egg med frokost til å bære deg til lunsj. Spis små mengder magert kjøtt, som kylling eller fisk med lunsj og middag. En idé er å legge til noen grillet laks til en salat av grønne blader for et sunt, mettende måltid som vil bære deg gjennom dagen.

Sunt fett, slik som de i nøtter og avokado er også veldig mettende og effektivt holde sulten i sjakk. Men vær forsiktig med å spise for mange av disse matvarene - de er også ganske høy i kalorier! Snack på en håndfull mandler til tidevannet deg over til neste måltid, eller legge til noen avokado skiver til en salat.