Hvordan velge fisk som er trygg å spise

April 26

Velger fisk som benyttes til å være enkel. Fisk som tunfisk og ørret var god lav-fett valg mens fet fisk som laks gitt sunne omega-3 fettsyrer. Men nå, på grunn av økende nivåer av kvikksølv som finnes i fisk, problemene med fiske gårder og overfiske, det kan være vanskelig å velge hvilken type fisk er både en miljøvennlig og gunstig valg. Snarere enn å skade helsen., Her er noen tips og forslag til hvordan å velge fisk som er trygg å spise.

Bruksanvisning

Hvordan velge fisk som er trygg å spise

1 Unngå oppdrettsfisk. Disse fiskene lever sine korte liv i overfylte penner. Oppdrettsfisk har vært kjent for å utvikle helseproblemer som spenner fra de antibiotika som fremmer PCB s, dioksiner og andre kreftfremkallende stoffer til lus Metodene som benyttes ved oppdrettsanlegg forstyrrer også den skjøre økosystemer som vill fisk bebor. Det er ikke uvanlig for oppdrettsfisk for å unnslippe sin penn og forstyrre en vill fiskestim.

2 Unngå fisk kjent for å konsekvent har høye nivåer av kvikksølv. Disse fiskene først og fremst er Shark, sverdfisk, konge makrell, og Tilefish. Kvinner som er gravide, ammende mødre og små barn bør spesielt unngå disse fiskene helt. Du kan også bli overrasket over at tunfisk i sushi kan også ha høyt nivå av kvikksølv.

3 Forskning Environmental Defense Fund som takler problemer som global oppvarming, truede arter, og beskytte våre hav. De har en har en liste du kan skrive ut som lister fisk du kan spise regelmessig, og til og dem å unngå. For eksempel, er en chilensk havabbor ikke et godt valg fordi befolkningen har overfisket. Med mindre du kan finne en MSC-sertifisert chilenske havabbor, et trygt spise valg, bør du unngå denne fisken.

4 Bruk FishPhone tekstmeldinger fra Blue Ocean. Tekst navnet på fisk eller skalldyr til antall 30644. Du skal da få en tekst tilbake som rangerer fisk: grønn, som mener det er greit å kjøpe, gul, som betyr forsiktighet, og rødt, som betyr at du bør absolutt ikke kjøpe det fordi det ikke er miljøvennlig eller det kan være giftig.

Hint

  • * Unngå steking fisk som prosessen ødelegger omega-3 fordeler.
  • * Hvis du ser "hav-løftet" fisk for salg, oppmerksom på at det er virkelig "farm-høynet." Dette er rett og slett en ny markedsførings knep. Oppfôret fisk i merder i sjøen. Det må jeg si "wild" hvis det ikke er gården reist.
  • * Din fiskehandler bør vite opprinnelsen til fisken. Hvis hun eller han hevder ikke å unngå å kjøpe den.