Hvordan å miste kjærligheten håndtak på Master Cleanse

January 28

Hvordan å miste kjærligheten håndtak på Master Cleanse


The Master Cleanse er en juice raskt utviklet for å hjelpe kroppen eliminere giftstoffer. Fordi du helt avstå fra mat og drikke bare vann og en spesielt formulert lemonade for 10 eller flere dager, kan Master Cleanse føre til rask vekttap. The Master Cleanse, kombinert med trening, kan bidra til å eliminere kjærligheten håndtak gjennom kalori begrensning og fettstoffskiftet.

Bruksanvisning

The Master Cleanse

En Rådfør deg med din lege, spesielt hvis du har diabetes, metabolsk syndrom eller andre alvorlige helsemessige forhold. The Master Cleanse drastisk begrenser kalorier i 10 dager eller mer. Din eneste mat er en spesielt forberedt lemonade inneholder bare ca 100 kalorier. På denne rask, du drikker 6-12 av disse preparatene daglig, til sammen bare 600 til 1200 kalorier. Dette nivået av kalori begrensning kan være farlig, og du bør være under oppsyn av legen din mens du er på rask.

2 Drikk en kopp urte avføringsmiddel te før du går til sengs. Hvis mulig te bør inneholde Senna, en kraftig urte avføringsmiddel.

3 Skyll fordøyelsessystemet. Kombiner 2 ts av ikke-iodized havsalt med en liter destillert vann. Rør inntil saltet er fullstendig oppløst, deretter drikke vannet så hurtig som mulig. Du kan varme opp vannet hvis det gjør det lettere å drikke løsningen. Etter 30 minutter til en time, bør du begynne å ha avføring, noen av dem ganske løs. Dette vil fortsette i ca en til to timer.

4 Forbered lemonade. Kombiner en kopp destillert vann, 2 ss klasse B lønnesirup, 2 ss ferskpresset sitronsaft og 01.10 til 01.08 ts kajennepepper. Drikk denne blandingen minst 6 ganger om dagen mens du er rensing. Du kan drikke det opp til 12 ganger om dagen om nødvendig.

5 Drikk rikelig med vann. Under Master Cleanse, må du drikke rent vann i tillegg til brus drikker. Vann hjelper cellene dine skylle ut giftstoffer, det bidrar til å holde tarmer fungerer som den skal, og det er avgjørende for prosessen med å brenne fett. Peter Glickman anbefaler å drikke minst en unse av vann for hver 2 pounds av kroppsvekt daglig. En måte å sikre tilstrekkelig vann inntak er å veksle 10-oz. lemonade drikke med 8 oz. av vann. Du kan også drikke 1 eller 2 kopper økologisk peppermynte te daglig.

6 Fortsett rens ved å gjenta kvelden avføringsmiddel, morgen saltvanns flush og seks til 12 daglige lemonade drinker i minst 10 dager. Du kan gjøre en lengre rask, men ikke prøv å rense for mer enn 40 dager. Hvis du ikke er vant til faste, start med 10 dager, og jobbe deg opp til en lengre rask neste gang.

7 bryte fasten. Begynn ved å drikke bare vann og appelsin eller grapefrukt juice på den første og andre dager. På den andre dagen, kan du ha nylaget, hjemmelaget grønnsaksbuljong til middag. På den tredje dagen, start med appelsinjuice eller grapefrukt juice til frokost, og har grønnsakssuppe til lunsj og kveldsmat. På den fjerde dagen, kan du spise ditt vanlige kosthold.

Trening

8 gå, løpe, sykle eller svømme i minst 30 minutter fire til fem ganger i uken. Tren iherdig nok til å øke hjertefrekvensen. Dette kardiovaskulær trening fører kroppen din til å trekke på lagret fett til energi. Siden kjærlighet håndtak er laget av lagret fett, delta i denne type fettforbrenningen trening er avgjørende for å eliminere dem.

9 Utføre generelle calisthenics --- crunches, push-ups, utfall og knebøy --- to til tre ganger i uken. Disse øvelsene bidra til å bygge din generelle styrke og utholdenhet mens du brenner fett.

10 Utføre oppgaver som er rettet mot mageområdet og korsrygg tre til fem ganger i uken. Disse øvelsene vil bidra til å styrke musklene i disse områdene mens du brenner fett. Fordi kjærlighet håndtak er plassert i mageregionen, toning og styrke disse musklene kan bidra til å redusere deres utseende.

Hint

  • The Master Cleanse er en kraftig rensende og avgiftregime. Du vil høyst sannsynlig oppleve ubehagelige detox symptomer i løpet av den første uken av den raske, men disse bør bli færre og mindre alvorlige som fort fortsetter.
  • Hvis du har diabetes og er klarert av legen din for denne raske, Stanley Burroughs og Peter Glickman anbefale å bruke blackstrap melasse i stedet for lønnesirup for Master Cleanse lemonade.
  • Vær oppmerksom på at du ikke kan "target" fett tap. Kroppen trekker på lagret fett fra hele kroppen din, og det tar tid å brenne overflødig fett og øke muskelmasse.
  • The Master Cleanse er en ekstremt lav-kalori diett, og du bør diskutere dine planer om å bruke det med legen din for å sikre at du er frisk nok til å gjennomføre en utvidet fort trygt.
  • Betale hensyn til kroppens signaler mens du er på rask, og ikke presse kroppen din til å holde seg på rask for lenge. Svært få mennesker kan opprettholde en 20 til 40 dagers etapper, og svært få mennesker trenger det.