Slik bruker Sertralin å behandle anoreksi

July 13

Slik bruker Sertralin å behandle anoreksi


En av de mest populære antidepressiva i form av antall nye resepter skrevet av leger hvert år, ble sertralin hydrochloride godkjent for pasienten bruk av Food and Drug Administration i 1991. Det er mer allment kjent under merkenavnet Zoloft og har vært klinisk vist seg som en effektiv behandling for en lang rekke psykiske og spiseforstyrrelser.

Bruksanvisning

Ta Sertralin som en del av et behandlingsopplegg for anoreksi

1 Tenk medikamentelle behandlinger et nyttig supplement for ernæringsmessig intervensjon og psykoterapi eller rådgivning. De mest effektive behandlinger for anoreksi er flere lag, med et team av kvalifiserte mentale og fysiske helse fagfolk.

2 Har legen din forklare fordelene med sertralin bruk for å behandle anoreksi. Stoffet er kjent for å føre til vektøkning i mange pasienter, som er det viktigste aspektet av en anoreksi recovery program. Noen ganger, induserer sertralin en innledende tap av vekt før vektøkning begynner, så må du gå til legen din regelmessig når behandlingen starter, slik at hun kan personlig overvåke utviklingen.

3 forutse endringer i seksuell atferd når du begynner å bruke sertralin å behandle din spiseforstyrrelse. Svært mange brukere rapporterer en markant redusert libido når de bruker stoffet.

4 Forvent de første bivirkningene å avta etter hvert som du fortsetter å bruke sertralin å behandle anoreksi. Vanlig rapporterte bivirkninger inkluderer følgende: ubehag i magen, søvnforstyrrelser, mani, følelse av løsrivelse fra en selv, sliping av tenner og kjeve og rystelser.

5 Ikke kombiner sertralin med elektrokonvulsiv terapi behandlinger eller monoaminooksidasehemmer (moai) antidepressiva.

6 Unngå overdrevent inntak av alkohol når du tar sertralin eller andre antidepressiva.

7 Aldri ta en dobbel dose av sertralin for å gjøre opp for en glemt dose.

8 Vær kommunikative hele behandlingsregime. Legen din er avhengig av ditt vitnesbyrd å evaluere fremgangen din.

9 Ta sertralin som anvist, selv om du føler deg bedre og viser tegn til oppgang. Ikke slutt å ta medisinen før du er eksplisitt bedt om å gjøre det av legen din.

Hint

  • Sørg for at du forteller legen din om alle andre legemidler, reseptbelagte eller illegale, som du bruker regelmessig.
  • Studier viser en sterk årsakssammenheng mellom sertralin bruk og økning i selvmordstanker. Dette er en svært alvorlig bivirkning og må umiddelbart rapporteres til den primære omsorgsperson.
  • Avviklingen av sertralin bruk kan utløse abstinenssymptomer som angst, apati, generell irritabilitet, forvirring og svimmelhet og søvnforstyrrelser.