Hva er en konsultasjon for tannregulering?

October 29

En konsultasjon for tannregulering er en nødvendig orthodontist besøk for å avgjøre behovet for bukseseler, størrelse bukseseler og bestemme på ulike andre faktorer som gjelder de forestående bukseseler. Høringen vil vare ca en halv time, og dekker ulike aspekter av bukseseler, samt gi pasienter og deres foreldre med all nødvendig informasjon.

Diagnose

Hovedfokus på bukseseler konsultasjon er å avgjøre behovet for bukseseler. Denne diagnosen er ofte innhentes før konsultasjon avtale, men vil bli diskutert med henvisning til behandling planer for pasientens kjeveortopedisk problemer. Bilder av tenner og røntgen av munnen vil bli tatt på konsultasjon, og en støping av tennene kan tas.

Behandling

Pasientens spesifikk behandling plan vil bli diskutert og skissert på bukseseler konsultasjon. Behandling planer kan omfatte iført en holder for et par uker før å ha tannregulering plassert. Tiden bukseseler må være på plass vil også bli diskutert på konsultasjon. Det er under diskusjonen av behandlingen når orthodontist vil forklare pasienten og pasientens foresatte nødvendig omsorg for bukseseler. Ved konsultasjon besøk, vil pasienten få lov til å bestemme fargene på sine bukseseler.

andre alternativer

Alternative behandlinger vil også bli diskutert på bukseseler konsultasjon. Alternative behandlinger kan omfatte kun iført en retainer eller bruk en klar munn vakt apparat.

advarsler

Ved konsultasjon avtale, vil orthodontist diskutere risiko og komplikasjoner forbundet med seg bukseseler. Den orthodontist vil da varsle pasienten om smerter og ubehag forbundet med bukseseler og mulige problemer bukseseler kan lage, for eksempel fjerning av emalje fra tennene og tannkjøtt sårhet og blødning.

finansielle ordninger

Fordi bukseseler er dyrt, er det viktig at betalingsvilkår skal behandles på konsultasjon avtale. Ved konsultasjon, kan kjeveortoped spørre pasienten og foresatte dersom pasienten har dental forsikring. Hvis pasienten ikke har dental forsikring, kan orthodontist være i stand til å sette pasienten opp på en betaling plante eller kan kreve den totale kostnaden for tannregulering skal betales på forhånd. Den betalingsplan er ikke tilgjengelig på alle kjeveortopedisk kontorer.