Krav til Medicaid for voksne

January 15

Krav til Medicaid for voksne


Medicaid hjelper fattige amerikanere få helsetjenester, men det på ingen måte gir helse dekning for alle voksne. Voksne søkere må oppfylle visse inntekts- og formueskrav. Krav til Medicaid varierer avhengig av individuelle forhold. Voksne som har avhengige barn, funksjonshemmede eller har eldre pårørende synes det er lettere å kvalifisere seg enn andre voksne.

SSI

Alle som kvalifiserer for Supplemental Security Income (SSI) program er kvalifisert for Medicaid. Forutsetningen for denne dekningen er at folk som er kvalifisert for SSI er dekket av føderale regjeringen retningslinjer, og statene har ikke lov til å ha strengere regler enn den føderale regjeringen.

medisinsk trengende

Noen stater har den medisinsk trengende programmet, som strekker Medicaid valgbarhet til personer med inntekt overstiger valgbarhet inntektsgrensen for å motta Medicaid. De er i stand til å bruke "bruke-down" metoden, som bruker medisinske eller utbedrings omsorg utgifter som middel til å nå Medicaid inntekt valgbarhet nivå. Noen sier også at voksne muligheten til å skaffe kvalifisert gjennom trengende programmet ved å betale staten månedlige premier. Den månedlige premien er inntekt minus ubetalte utgifter til medisinsk behandling. Stater som ikke følger denne type program er definert som "inntekt cap stater." Inntekter cap statene inkluderer Alabama, Colorado, Delaware, South Carolina, Idaho, New Mexico, Wyoming og Mississippi.

Brystkreft og livmorhalskreft sykdom

Under brystkreft og livmorhalskreft forebygging og behandling loven, undertegnet i loven 24 oktober 2000, stater har muligheten til å tilby medisinsk hjelp for lav inntekt og uforsikrede kvinner. Dette programmet er for kvinner diagnostisert eller vist på en Center for Disease Control (CDC) brystkreft og livmorhalskreft Early Detection Program og krever behandling på grunn av pre-cancerous forhold, brystkreft eller livmorhalskreft. CDC program er tilgjengelig i alle 50 delstater.

ektefelle Inntekt

Ektefellens inntekt og ressurser er beregnet til kvalifikasjonskravene Medicaid for en syk ektefelle. Graden av bestemmelsen, avhenger av hvorvidt pasienten er hjemme eller er i en institusjon. States varierer med hensyn til hvordan de bruker denne bestemmelsen.

Personlige Eiendom inntekter grenser

Medicaid plasserer en $ 2000 limit ressurser grense for den enkelte søker og en $ 3000 limit per par. Søkeren hjem og bil verdi, opp til $ 4500 eller gjeldende markedsverdien av bilen, er utelukket fra denne eiendelen ligningen.