Gurkemeie som en kur for rosacea

December 19

Rosacea er en hudsykdom som fører til at ansiktet til å bryte ut i røde flekker. Kviser er noen ganger en del av rosacea. Rosacea er ikke en skadelig tilstand, men det kan være skjemmende og pinlig. Det er mange medisinske og naturlig rettsmidler for rosacea, med gurkemeie å være en av de mer kraftige naturlige behandlinger.

Hva er gurkemeie?

Gurkemeie er en ingefær plante innfødt til Sør-Asia. Den trenger mye regn og høy varme for å overleve. Deres frø og røtter er bakken og selges til bruk i matlaging og medisin. De fleste sørasiatiske land bruker gurkemeie tungt i sine kjøkken. Det er også brukt for å dø, spesielt i å gi sennep krydder sin farge. Den har en varm smak med en sennep lukt. Medisinsk, gurkemeie har vært brukt til å behandle kutt, brannskader og blåmerker, og det har blitt brukt til å drepe bakterier. Det er også brukt til å berolige magen, behandle irritabel tarm syndrom, og til å behandle leddgikt og leverproblemer. Curcumin, dets aktive middel, er et kraftig anti-inflammatorisk middel. Dette er agent som hjelper berolige rosacea og eliminere den fra huden.

behandlinger

Gurkemeie kan brukes internt eller eksternt. Ved hjelp av gurkemeie på noen av dine favoritt krydret retter vil bidra til å få curcumin i systemet, hvor det vil fungere på din rosacea fra innsiden og ut. Det vil bidra til å blokkere produksjonen av enzymer som forårsaker betennelse og rosacea. Gurkemeie er spesielt velsmakende i asiatiske retter, men det skal bare spises i lyse beløp. Det er en veldig varmt krydder og det har en tendens til å overmanne smaken av alt annet. Det er også absolutt ikke til alles smak, på grunn av sin spiciness. Hvis du ikke liker krydret mat, kan du likevel få gurkemeie internt ved å blande en teskje gurkemeie med et glass vann. Dette vil bidra til å fortynne spiciness og gjøre det lettere å svelge. Gurkemeie kan også brukes direkte på huden under rosacea flare ups. Ta en spiseskje med gurkemeie og bland det med åtte unser vann. Ta et papirhåndkle eller vaske klut og suge den i vannet. Forsiktig skrubbe rosacea fakkel. La den sitte før det tørker. Gurkemeie kan farge huden din, så vaske det med såpe og vann etter at gurkemeie tørker. Gjenta denne prosessen mens rosacea er fakling. Dette vil bidra til å behandle symptomene