Ulike Cuts & klassetrinn av kjøtt

March 3

Ulike Cuts & klassetrinn av kjøtt


Mye av kjøttet du finner i supermarkeder gjennomgår føderalt mandat inspeksjon av US Department of Agriculture (USDA). Imidlertid er gradering ikke obligatorisk, og det er mange kjøttprodukter som ikke er regulert i det hele tatt. Den kjøttkontroll Act Federal (FMIA), vedtatt i 1906, regulerer inspeksjon av svin, storfe, sauer og geiter. Mens Inspection Act (PPIA) den fjørfeprodukter sikrer gjennomgang av kyllinger, kalkuner, ender, gjess og andre vanlige fugl. Buffalo, kanin, rein og elg er eksempler på produkter som ikke krever inspeksjon.

Beef klassetrinn

Det er to systemer for gradering utført av USDA: kvalitet og kapasitet. Kvalitet måler graden og fordelingen av fett i snitt. Biff av høy kvalitet er mørt, saftig og full av smak. I synkende kvalitets karakterer er førsteklasses, valg, velg, standard, kommersielle, vaskerom, kutter, og canner. Utbytte analyser mengden av magert kjøtt basert på marmorering, alder og farge. Yield er et numerisk karakter basert på en skala fra 1 til 5, der 1 er høyest og 5 er lavest. De fleste butikker bære valg, velger og standard. Kommersiell gjennom canner grade kjøtt er funnet i bearbeidet mat.

Beef Cuts

De fire viktigste kutt godkjent av USDA er chuck, loin, rib, og rund. Den amerikanske Angus Association (AAA) gjenkjenner fire ekstra kutt: brisket, forgrunnen skaft, kort plate og flanke. AAA deler også loin i to deler: den korte loin og ytrefilet. Oppdeling av en hel carcass horisontalt, kan kuttene som befinner seg i den øvre eller nedre halvdel av kroppen. Øvre kutt fra hode til hale er chuck, rib, kort loin og ytrefilet. Den nedre delen av kroppen inneholder brisket, forgrunnen skaft, kort plate og flanke. De fleste av bakparten og bakbena regnes som en del av runden. Forhandlere kan eller ikke kan bruke cut navn i produktmerking. Eksempler på produktetiketter inkluderer chuck biff, korte ribbeina, potten stek, flatt jern biff, runde biff, skjørt biff og skulder medaljong.

kalv

Kalv har fem karakterer basert på saftighet, smak og farge: prime, valg, god, standard og nytte. Høyere karakterer er gitt til saftigere og mer smakfull kutt. Kalvekjøtt skrotter er delt inn i syv primære kutt. Det største kuttet er runde, eller ben, som står for nesten halvparten av skrotter 'vekt. Den fremre skaft og bryst blir vanligvis gruppert sammen for deres lignende fuktighetsinnhold. Begge kutt svarer godt til stekepanne. Fra hode til hale de resterende kuttene er skulderen, rib, loin og ytrefilet. Den høyeste karakteren kalvekjøtt er vanligvis kuttet fra loin. Sweetbreads (thymus kjertel), tunge, nyre og lever er også populære kutt.

Lam

Prime, valg, god, nytte og cull karakterene er gitt til lam basert på ømhet, saftighet og smak. Alder er en avgjørende faktor i kvaliteten på lam. The USDA bare karakterer kjøtt fra dyr mindre enn ett år gammel. De 6 primal kutt av lam er skulderen, rack, forgrunnen skaft, bryst, loin, og beinet.

Fjærfe

Fjærkre kan graderes A, B eller C basert på den fysiske tilstand av kjøttet.
De fleste fjærfe tilgjengelig i butikkene er klasse A. Grade A fjærfe har liten eller ingen misfarging, ødelagte bein, fjær eller tårer. Både hele fugler og deler vil være kjøttfulle og kjøttfulle. Fjærkre kan deles inn i halsen, brystet, vinge, lår og trommestikke.

Svinekjøtt

Svinekjøtt har bare to kvalitets karakterer. På grunn av konsistensen og generell ømhet av svinekjøtt kan det bare bli kategorisert som akseptabelt eller verktøyet. Utility-grade kjøtt er vanligvis ikke tilgjengelig i butikkene. Svinekjøtt er delt inn i fire grunnleggende kutt: skulder, side, loin og ben. Bacon kan fremstilles fra fett magen eller mer omfattende sidepartiet. Koteletter og skinke er kuttet fra loin og ben, henholdsvis.

usorterte

Alle kjøttprodusenter må registrere deg for å ha deres kjøtt sensureres av USDA. Det er ingen føderale forskrifter om gradering av kjøtt. Noen kjøtt, slik som geit, ikke er gradert av USDA. Mangel på gradering indikerer ikke tilstedeværelse av matbåren sykdom eller lavere kvalitet.