Hvordan Cold Bør en Frys Chest være?

May 23

Hvordan Cold Bør en Frys Chest være?


En fryser kan utsette utløpsdatoen av mat, slik at du mer spillerom for når du bestemmer deg for å lage den steke. For at fryseren for å gjøre jobben sin, men det må holdes på en trygg temperatur.

Anbefalt Temperatur

Ifølge United States Department of Agriculture, bør fryseren ligge på eller under null grader Fahrenheit. Et kjøleskap / fryser termometer er nyttig å holde et øye med fryseren brystet temperatur.

Kapasitet

En full fryser holder temperaturen best, ifølge West Virginia University (WVU). Når du ønsker å fryse noe, plasser den i den kaldeste delen av fryseren brystet og ikke fryse mer enn 3 pounds per kubikk fot av fryseren i løpet av 24 timer.

emballasje

Pass på at du bruker emballasje som vil holde ut fuktighet og damp. Ifølge WVU, vil fryser wrap, fryseposer og aluminiumsfolie beskytte maten og forhindre fryseren brenne.

Utløpsdato

Ifølge University of Nebraska-Lincoln, vil maten er trygg å spise hvis de oppbevares ved null grader Fahrenheit. Imidlertid vil kvaliteten reduseres over tid.

Tips

Holde en opptelling av matvarer i fryseren brystet vil tillate deg å holde styr på hvor lenge hver matvaren har vært der så familien din vil vite hva som må forbrukes eller kastet ut, ifølge WVU.