Bruker for Aktuelt Vitamin E Oil

September 3

Vitamin E er en naturlig vitamin finnes i enkelte matvarer. Det kan også kjøpes som et supplement i kapsel og flytende form. Vitamin E olje har mange gunstige bruksområder. De mest populære og kjente bruksområder for olje er for hudbehandlinger.

Strekkmerker

Vitamin E olje har lenge vært sett på som en behandling for strekkmerker. For å bruke olje på strekkmerker, gni vitamin E olje inn i de dype spor og massere den slik at den trenger gjennom huden din. Påfør oljen minst en gang om dagen for å legge merke til endringer i utseendet på strekkmerker. Vitamin E olje er også funnet i enkelte kremer og kremer som er ment å redusere strekkmerker. Nyere strekkmerker vil være lettere å behandle enn eldre.

arr

Mange bruker vitamin E olje til å behandle arr og redusere arr utseende. Oljen som finnes i mange kremer og lotions som er laget spesielt for sårbehandling. For bare vitamin E olje, kan du finne det i kapselform. Poke kapselen med en nål og presse oljen ut til å gjelde lokalt på arr. Ifølge en 2007 New York Times artikkel av Anahad O'Connor, denne bruken av vitamin E olje er kontroversielt, og er ikke vist seg å ha noen effekt på arr. Men mange hudleger likevel anbefale vitamin E for å redusere synligheten av arr.

Sun Burns

Ifølge Derma Doctor, en hudlege drevet nettsted, brukt vitamin E opptil åtte timer etter å ha utviklet en solbrent reduserer vanntapet og reduserer alvorlighetsgraden av den brenne. Hvis du blir brent, kan du bruke vitamin E som en etter-burn behandling ved å gni olje på det berørte området. Oljen bør gi smertelindring og hjelpe huden leges raskere. Inntak av vitamin i kapselform før du begir deg ut i solen er også sagt å beskytte huden mot solens stråler.

Forkjølelsessår

Vitamin E olje kan brukes for å forebygge og behandle forkjølelsessår. Den blemmer vanligvis begynner med en brennende eller prikkende følelse i leppene. Hvis du tror du får en kald sår, gni vitamin E olje på området et par ganger om dagen. Hvis du allerede har en kald sår, MotherNature.com anbefaler å gni olje fra en kapsel direkte på sår.

rynker

En 2006 MSNBC rapport sier fallende nivåer av vitamin E i huden er forbundet med rynker. Den samme rapporten siterer dyrestudier som viser vitamin E reduserer rynker, men ingen studier på mennesker som viser betydelig rynke reduksjon. For å bruke vitamin E olje til rynker, massere oljen inn i huden og la det trenge gjennom overflaten. Du bør la oljen tørke på huden før du påfører ekstra fuktighetskrem eller sminke. La oljen på før sengen er en praktisk teknikk for å sikre at oljen absorberer inn i huden.