Sykepleie Teorier om Florence Nightingale

May 31

Florence Nightingale (1820-1910) var en engelsk aristokrat som orde for et korps av sykepleiere til en tendens britiske tropper under Krimkrigen i 1856. Nightingale fulgte korpset av sykepleiere hun organiserte og betalte nesten alle sine utgifter seg selv. Ikke bare gjorde sykepleierne gjør en imponerende jobb tending de sårede, men utmerket seg i å hjelpe soldater når en koleraepidemi brøt ut. Da hun kom tilbake til England, startet hun den første skolen for sykepleie ved St. Thomas Hospital.

Merknader om Sykepleie

I sin "Notes on Nursing," Florence Nightingale tilbød henne teorier om pasientbehandling. Selv om hennes punkter kan virke gammeldags til en moderne leser, de var revolusjonerende for en tid i historien da legene var ennå ikke overbevist om at å vaske hendene mellom hver pasient var gunstig. Hun tar en helhetlig tilnærming til pasientbehandling, hevde at pasientens psykologiske og menneskelige behov er like viktig som medisin de tar.

Frisk luft

Det ble generelt akseptert at frisk luft er svært viktig for å bli frisk, og "Notes on Nursing" har en lang seksjon som forklarer hvordan å sikre god ventilasjon på pasientens rom ved å insistere på åpne vinduer. Denne praksisen kan selvsagt føre til en kjølig rom, og hun forklarer hvordan ordentlig seng klær kan holde pasienten varm. Selv ventilasjon ikke kan virke som et problem i et moderne sykehus, det tilsynelatende var i hjem med potter og ikke innlagt vann.

Renslighet

Renslighet er viktig både for å forebygge sykdom og for å hjelpe pasienten komme seg, ifølge Nightingale. Hun påpeker som helsefarer praksisen med å holde fulle kammer potter av pasientenes bedsides husdyrgjødsel hauger nær bygninger, og kjører åpen kloakk i gatene. Hun kritiserer også sengetøy som er "godt sov" som uhygienisk, og talsmenn regelmessig skiftende, vasking og lufting av sengetøy.

Miljø

Nightingale insisterer på at pasientenes menneskelige behov for lys og en attraktiv plass er viktig for utvinning. Siden pasienter er sengeliggende og har samme syn hele dagen lang, foreslår hun at de kunne se ut av et vindu. Hun foreslår også litt variasjon for å lindre pasientens kjedsomhet, samt attraktive farger i rommet og stille, og hun mente at behagelig bakgrunnsmusikk (spesielt blåseinstrumenter, strykere og den menneskelige stemme) var nyttig for pasientenes bedring, selv om hun innrømmer at kan det være kostbart å tilveiebringe.

Kommunikasjon

Nightingale mente at de besøkendes "chattering håp" og råd var ubehagelig for pasientene. Dette inkluderte falske forsikringer, uvitende medisinsk forslag eller forslag som pasienten har ingenting galt med ham. Hun hevder at pasientene liker å høre gode nyheter fra utsiden, og ber om at besøkende være mer følsomme og empatiske om pasientens nåværende situasjon.