Hvordan å bli gravid Fast & Easy

August 13

Vi har en tendens til å leve i en mikrobølgeovn samfunn der ønsker at ting raskt, enkelt og mest av alt akkurat nå! For unge par som er klare til å starte en familie, kan dette bety ønsker å bli gravid med en gang. De fleste ville vurdere ni måneder lang nok tid til å vente på den dyrebare lille å ankomme. Mens det er visse elementer som er ute av kontroll, er det noen ting du kan gjøre som kan hjelpe fart på å bli gravid.

Bruksanvisning

1 Besøk din gynekolog og informere henne om dine planer om å bli gravid. Hun burde vite din historie og være i stand til å tilby deg noen innsikt eller råd om å bli gravid basert på tilstanden kroppen er i. Noen kvinner, for eksempel, har vippet uteruses. Hvis du har dette, kan legen din informere deg om visse posisjoner som vil være optimal for unnfangelse å skje.

2 Slutt å bruke prevensjon. Dette bør være en no-brainer, men det er nødvendig å slutte å bruke noen form for prevensjon når du prøver å bli gravid. Det kan ta noen måneder for en kvinnes kropp for å justere til å være av pillen, så jo før du slutter, jo raskere du kan ende opp gravid.

3 Leve en sunn livsstil. En sunn kropp er det optimale stedet for en baby å utvikle. Spise sunt, trene regelmessig, s og drikke rikelig med væske bør alle være en del av rutinen på regelmessig basis, og spesielt når du prøver å bli gravid. Du bør også ta pre-natal vitaminer. Disse vil bidra til å gi deg alle de næringsstoffene du trenger for å gi optimalt miljø for barnet å vokse.

4 Ha sex en gang om dagen. Å ha sex hver dag er den enkleste måten å bli gravid hvis du er frisk og din ektefelle har en god sædkvalitet. Du kan kartlegge eller ta temperaturen hver dag og prøve å finne ut når du har eggløsning, men rett og slett å ha sex en gang om dagen er definitivt den enkleste veien. Det er best å ha sex om natten fordi du vil bli liggende i en horisontal stilling for en lengre periode, slik at sædcellene god tid til å komme dit de skal gå.

Hint

  • Unngå å bruke tradisjonelle smøremidler eller spytt når du har sex fordi de kan faktisk hindre eller drepe sædcellene, noe som gjør det umulig for dem å befrukte egg.