Hva er årsakene til tidlig fødte Sammentrekninger i svangerskapet?

May 17

Hva er årsakene til tidlig fødte Sammentrekninger i svangerskapet?


Graviditet er en spennende, stressende og skremmende tid i livet ditt. Selv om det er viktig å slappe av og nyte svangerskapet, er det også viktig å være klar over potensielle farer som kan påvirke helsen til både deg og barnet ditt. En slik risiko er premature rier eller for tidlig fødsel. Det er spesielle risikofaktorer som kan øke sannsynligheten for premature rier. Å ha noen av risikofaktorer betyr ikke at du vil ha premature rier. På den annen side kan en kvinne ha premature rier for noen merkbar grunn. Hvis noen av disse risikofaktorene gjelder for deg, diskutere dine bekymringer med legen din.

Betydelige risikofaktorer

Du er i størst risiko for premature rier dersom du er gravid med multipler, har livmorhalsen eller livmor unormalt, eller hatt en tidligere tidlig graviditet.

Medisinsk Risikofaktorer

Du kan være på et høyere risiko for prematur rier hvis du har hyppige urinveis, blære og nyre infeksjoner, vaginal blødning etter 20. uke av svangerskapet, høyt blodtrykk, diabetes, nyresykdom, en blodpropp lidelse, eller ble gravid igjen raskt etter føde.

Livsstil Risks

Hvis du røyker, drikker, bruker narkotika, får ikke skikkelig svangerskapskontroll, er utsatt for vold eller overgrep, har høye nivåer av stress, eller arbeid for lange timer og stå i lengre perioder, kan du være i faresonen for premature rier.

Varselskilt

Noen advarsel tegn på prematur arbeidskraft eller sammentrekninger inkluderer: en sammentrekning hvert 10. minutt, kramper i nedre del av magen (de kan komme og gå eller være konstant), en vannaktig utflod fra skjeden, en murrende smerte i korsryggen eller bekken press. Hvis du opplever noen av disse symptomene, ringe legen din umiddelbart.

Hva å gjøre

Hvis du mener at du opplever premature rier, ring din lege. Det er noen ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe. Tømme blæren. Ikke ligge flatt på ryggen. Legg deg ned på din venstre side. Dehydrering kan bidra til premature rier så pass på å drikke rikelig med vann. Etter en time, hvis symptomene ikke bedrer seg eller de blir verre, ringe legen din igjen, eller vurdere å gå til legevakten.

Behandling

Magnesiumsulfat kan anvendes for å behandle prematur sammentrekninger. Det blir gitt gjennom en IV og kan forårsake kvalme. En stor, første dosen administreres. En mindre mengde er da gitt kontinuerlig for de neste 12 til 24 timer.

Dersom legen mener at premature rier ikke kan stoppes og for tidlig fødsel er uunngåelig, kan hun gi deg kortikosteroid. Dette vil bidra til å akselerere barnets lunger og hjerne vekst.