Hvordan bli en Healthcare Konsulent

January 11

Hvordan bli en Healthcare Konsulent


Noen ledere cringe når de hører ordet "konsulent". Det betyr ofte at noen vil kritisere deres arbeid med ikke noe ansvar for å løse problemet. Gode ​​konsulenter, men serverer en stor rolle i mange bransjer. Healthcare gir seg til mange konsulentarbeid. Leger, sykepleiere og selv terapeuter kan ofte overgangen fra direkte pasientbehandling i anerkjente karrierer som helse konsulenter. Uansett banen, noen trinn er nøkkelen til å bli en helsekonsulent.

Bruksanvisning

Bli en Healthcare Konsulent

1 Gevinst erfaring i feltet. Helsevesenet er veldig bred, så det er viktig å utvikle en spesialitet område. Hjemmesykepleien, sykehus og sykehjem er alle områder av spesialitet. Spesialiteter kan også utvikles relatert til yrket. Sykepleiere kan rådføre seg om de behov som sykepleiere har knyttet til pasientbehandlingen eller dokumentasjon. Leger kan rådføre seg om de pågående tiltak for å redusere malpractice premier og hvordan du kan unngå malpractice krav. Mange som har mange års helsetjenester erfaring, men ikke besitter en profesjonell medisinsk lisens, kan ta kontakt med de administrative forhold knyttet til helsevesenet.

2 Utvikle en markedsføringsplan for konsulentvirksomheten. Markedsføring planer er ofte gjenstand for tilgjengelige midler til å gjennomføre en markedsføringsplan. All markedsføring planer bør innarbeide en tilstedeværelse på Internett. Lag en interaktiv nettside som har oppslagstavler for de ivrige etter å diskutere temaer knyttet til konsulentens spesialitet. Kontaktinformasjon er avgjørende også. Sørg for at alle henvendelser blir returnert ASAP.

3 Lag et nettverk av eksperter. Å være konsulent betyr ikke at en person har alle svarene. Det betyr imidlertid at en god konsulent vet hvor du finner svarene. I løpet av årene, konsulenter møter folk som har kompetanse i samsvar eller direkte pasientbehandling som kan være nyttig når konsulenttjenester med klienter. Skape relasjoner med eksperter, og gi hjelp til dem når du blir bedt. De vil komme godt med.

4 Bygg en potensiell kundeliste. Dette kan komme fra en rekke steder. Gule Sider gir oversikt over flere helseorganisasjoner. bransjeorganisasjoner helsetjenester som National Association of Home Care har oppføringer tilgjengelig. I de fleste tilfeller vil konsulenter trenger for å bli et medlem. Noen organisasjoner kan forby deling av lister. Det er viktig å være kreativ om å finne potensielle kunder.

5 Skriv i helsekonsulent spesialitet. Lokale aviser ofte tillate lokale innbyggere for å skrive i op-ed seksjoner. Redaktører kan også spørres om å skrive en bestemt artikkel for en avis. Det er viktig å spørre avisredaktører annerledes enn magasinet redaktører. Aviser har vanligvis en raskere behandlingstid, og artikkelen emner er tid sensitive. Magasiner har redaksjonelle planer med spesifikke emner som er omtalt på bestemte tider i løpet av året.

6 Bli med interessegrupper. Konsulenter er vanligvis så vellykket som deres evne til å bygge nettverk. Interessegrupper at flere nettverk til å trekke fra for potensielle nettverk. Kreftforeningen, for eksempel, ville være nødvendig for noen konsulent arbeider med onkologer på en jevnlig basis. Internett har åpnet opp tilgang til selvhjelpsgrupper. Mange grupper har styrene tilgjengelig på nettet hvor konsulenter kan svare på innlegg og vise sin kompetanse og få nye kunder.