Medisinske symptomer på Black Mold i Home

December 20

Svart mugg, også kjent som Stachybotrys chartarum eller Stachybotrys Atra, vanligvis vokser på celluloseholdige materialer som brukes i hjem konstruksjon. Av denne grunn, er potensialet høy for mold å utvikle seg og vokse i ditt hjem i fuktige, mørke områder. Eksponering for svart mold kan forårsake en rekke medisinske tilstander.

effekter

Black mold kan føre til symptomer som oppkast, diaré, hodepine, feber, nysing, kronisk tretthet og hoste, utslett, svimmelhet, influensalignende symptomer og håravfall.

Advarsel

Mer alvorlige symptomer som stammer fra svart mold eksponering spesielt påvirker spedbarn, noen som har dødd som følge av luft blødning eller krybbedød. Andre alvorlige tilstander inkluderer pustevansker, spytter opp blod, betennelse i slimhinnene i munn, nese eller hals, innstramming av brystmusklene, bronkitt og infertilitet.

Betydning

Et 1994 Centers for Disease Control and Prevention studien ble brukt til å vise at inhalering av giftig svart mold spores av spedbarn forårsaket skade på lungene som et resultat av å leve i forurenset vann skadet boliger.

betraktninger

Black mold har også vært knyttet til sentralnervesystemet problemer som personlighetsforandringer, søvnforstyrrelser og hukommelsestap, men flere studier er nødvendig for å fastslå om disse symptomene er forårsaket av sopp.

typer

Memnoniella er en annen stamme av Black Mold som, sammen med Stachybotrys familien, produserer mykotoksiner eller giftige stoffer som kan forårsake symptomer som spenner fra korte anfall av irritabilitet eller immunsuppresjon til kreft.