Hvordan å våkne opp tidlig når du ikke egentlig ønsker å

August 31

Å våkne opp om morgenen kan være vanskelig. Spesielt hvis du har problemer med å få sove, eller hvis du trenger å få opp spesielt tidlig på en bestemt dag.

Bruksanvisning

1 Gå til sengs i rimelig tid kvelden før. Prøv å gå til sengs minst 9 timer før den tiden du trenger for å våkne opp.

2 Ikke bli fristet til å være oppe sent å se på TV eller surfe på Internett. Du kan tabbe av på jobb neste dag hvis du må.

3 Hvis du har ekstreme problemer med å sovne, snakk med legen din. Noen ganger tar litt Benadryl 30-60 minutter før sengetid hjelper.

4 Bruk en alarm med to innstillinger. Sett den første alarmen til å gå av 15-30 minutter før den tiden du trenger for å komme opp. Sett denne alarmen på radio, slik at du gradvis brakt ut av dvale når den går av.

5 Sett den andre alarmen til å gå av når du trenger for å komme opp, og dette bør være den irriterende skrikende lyd som de fleste vekkerklokker har.

6 Umiddelbart gå ta en svært varm dusj for å bidra til å øke kroppens tempurature og våkne opp.

7 Gjør deg klar til å gå - ikke komme tilbake i seng!

Hint

  • Hvis du har en tendens til å slå av alarmen og gå tilbake til å sove, og deretter sette alarmen på den andre siden av rommet, så du må komme ut av sengen for å slå den av.
  • Fortell din ektefelle eller den som hjelper deg å sikre at du får opp til rett tid.
  • Enhver annen metode foruten radio alarm å sakte vekke deg vil fungere. Hvis du kan rigg lys for å gradvis slå på eller noe, som vil arbeide for å. Det vi prøver å gjøre er å våkne opp om riktig del av søvnsyklus, når kroppen ønsker å våkne opp.
  • Selv om det føles sååå goood å sove i, er det ikke verdt det hvis du sove i og kommer sent til å fungere hvis det kommer til å få deg sparken.