Hvordan Sovepiller hjelpe deg å få til å sove?

April 5

Hvordan Sovepiller hjelpe deg å få til å sove?

Introduksjon

Hver natt tusenvis av mennesker over hele USA og over hele verden har problemer med å sovne. Noen ganger er dette på grunn av angst, andre ganger bare ren søvnløshet. Den vanligste kur for dette problemet er å ta sovetabletter. Disse pillene kan variere i styrke fra over disk til reseptbelagte styrke og i de fleste tilfeller gi lindring til dem som trenger søvn.

Cycles

For å forstå hvordan en sovepille, må vi først forstå hvordan kroppen sykluser i løpet av en 24-timers periode. Kroppen har to forskjellige moduser, søvn og våken. Som i dag bærer på kroppen sakte konverterer seg over til sove-modus. Dette innebærer utgivelsen av en kjemisk fra pinealkjertelen som heter melatonin. Dette fører til gjesping, uskarpt syn, avslappede muskler og et ønske om å lukke øynene. Når kroppen har oppnådd fulle hvilemodus, går det gjennom hele natten før våken modus spark tilbake og kroppen sakte begynner å våkne opp igjen. Men mange mennesker har en hard tid å justere fra våken modus til sove-modus. Det er der sovepiller kommer inn.

melatonin

Der de fleste mennesker har et problem med å sovne har å gjøre med utgivelsen av melatonin. Enten det er psykisk eller fysisk, manglende evne for kroppen å produsere nok melatonin for søvn kan ende opp i en natt med urolig semi-søvn, eller bare holde seg våken. Sovepiller har et stoff i dem som etterligner effekten av melatonin. Når det kommer inn i kroppen gjennom sovende pillen vil det føre til de samme effektene som melatonin gjør på kroppen, som hjelper deg å sovne.

farer

Jo høyere dose av en sovepille, jo mindre pinealkjertelen må arbeide for å produsere naturlig melatonin for å hjelpe kroppen søvn. Men dette kan føre til at kroppen til å bli avhengig av medisiner for å sovne. Dette er vanligvis bare tilfelle med reseptbelagte piller, men kan skje med overforbruk av over disk medisiner i tillegg.