Hjem Mole fjerning Farer

May 20

Hjem Mole fjerning Farer


Fjerne føflekker hjemme har blitt et raskt alternativ til en tur til legekontoret. Det finnes en rekke grunner til at noen ønsker å fjerne en føflekk. De kan bli belastende og stygg. Når dette skjer, folk ønsker å bli kvitt dem raskt og effektivt. Men disse gjør-det-selv-teknikker er ikke ufarlig.

Kreft

Fjerne føflekk selv hjemme kunne fjerne bevis for hudkreft. Du kan ikke lenger få føflekken analysert av en lege for å se om føflekken var godartet. Hvis man ikke har kreft, er det mulig at det kan metastasere, og skaper en terminal sekundær tumor.

arrdannelse

Hjem mole fjerning kits har du skraper i overflaten av føflekken ved hjelp av en nål eller Emery bord før du påfører produktet. Produktet brannsår og forårsaker en skorpe. Prosessen er svært smertefullt og kan fjerne huden under en muldvarp, forårsaker en bulk på kroppen din.

Skin Effekter

Kremer beregnet for mole fjerning ha en tørking eller brenning effekt på huden muldvarp. Disse kremene kan føre til at huden blir irritert. Mange mennesker har sagt disse kremene er svært smertefullt. Hvis du har sensitiv hud, mole fjerning kremer er svært farlig.

Bloodroot

Noen mole fjerning kremer kan negative effekter på øynene dine. Du må holde kremer bort fra dine øyne på grunn av en ingrediens som heter "bloodroot." Bloodroot er faktisk en plantesaft som er veldig sterk og kan forårsake alvorlig skade huden din hvis den ikke brukes riktig.