TRAVATAN Vs. Xalatan øyedråper

October 11

TRAVATAN og Xalatan er reseptbelagte øyedråper medisiner som behandler ubehagelig trykk i øyet når over-the-counter øyedråper er ikke effektive nok til å kurere problemet.

Identifikasjon

Det generiske navnet for TRAVATAN er travoprost oftalmisk, og generisk navn for Xalatan er latanoprost oftalmologiske. TRAVATAN er en prostaglandin analog, og begge er bare tilgjengelig på resept.

Funksjon

TRAVATAN og Xalatan brukes til å behandle øyesykdommer som åpenvinkelglaukom og okulær hypertensjon ved trykkavlastning og drenering overflødig væske.

Bruk

Små mengder av TRAVATAN eller Xalatan er droppet inn i øynene med hodet vippet tilbake. Øynene blir deretter stengt for omtrent et minutt, og milde trykket er brukt til hjørnet av øynene for å holde medisiner fra siver inn i tårekanalene.

forholdsregler

TRAVATAN i lang tid kan føre til øyne, øyevipper eller øyelokk å endre farge. Folk bør vente minst 15 minutter etter bruk av Xalatan faller før du setter kontaktlinser.

Bivirkninger

TRAVATAN og Xalatan kan forårsake bivirkninger som mildt ubehag eller smerte i øynene; uklare, tørre, brennende, stikkende, røde, kløende, hovne eller rennende øyne; eller en følelse det er noe i øyet.