Sashimi og Raw Food Diet

May 31
Sashimi og Raw Food Diet

Den rå mat diett understreker spise rå og ubehandlet mat, ofte de som er organisk eller vill-vokst og foraged mat. Mens rå mat dietter har en tendens til å være vegetarianer eller veganer i naturen, spise rå animalske produkter er tillatt hvis du gjør det valget. Sashimi, som en kilde til sunn animalsk protein, er rå fisk, som er tillatt på en nonvegetarian rå mat diett.

om Sashimi

Sashimi er en type sushi innfødt til Japan, de første tilfellene av som dukket opp over 200 år siden. Sashimi viser til tynne skiver av rå fisk, som noen ganger er kurert eller marinert lett med soyasaus eller alkohol til sesongen fisk og bevare det. Sashimi kan gjøres fra et utvalg av fisk og sjømat; de vanligste er tunfisk, laks, makrell og yellowtail.

Raw Food Diet og animalske produkter

Rå mat dietter som inneholder animalske produkter tillate for fisk og sjømat, samt annet kjøtt som trygt kan spises rå, inkludert meieriprodukter, muskel kjøtt som biff, og i noen tilfeller, innmat og egg. Som med vegetariske rå mat dietter, kan de animalske produkter ikke varmes opp over 104 grader Fahrenheit. Tilhengere av rå mat dietter vurdere å spise mat tilberedt over denne temperaturgrensen for å ha mistet mesteparten av sin næringsverdi. Sashimi, som det er igjen helt rå, er tillatt på en rå mat diett, som er andre rå kjøttretter, for eksempel biff tartar.

Sashimi Sikkerhet og fordeler

Det amerikanske Department of Agriculture anbefaler å spise minst 8 ounces av fisk eller sjømat som et protein valg hver uke. Mange fisk og annen sjømat er høy i omega-3 fettsyrer, som kan bidra til å redusere sjansene for hjerte-og karsykdommer. For å sikre sashimi du spiser er trygg, velger sushi-grade fisk, som har blitt kontrollert, testet og godkjent for å spise rå. Varier type sashimi du spiser for å sikre at du får en rekke ulike næringsstoffer. Når du kjøper fisk, la din fiskehandler vet at du har tenkt å spise den rå.

Vegetarisk og Vegan Raw Foods Diet

De fleste rå mat etterfølgere praksis en vegetarianer eller veganer rå mat diett. Disse utøverne ikke forbruke muskel kjøtt, for eksempel fisk for sashimi, men rå melk og rå melkeprodukter, samt rå egg kan tillates for de som er på et vegetarisk kosthold. En vegansk rå mat diett avstår fra alle animalske produkter, så melk, ost og egg er ikke tillatt, men i enkelte tilfeller rå honning er inkludert.