Hvordan bli kvitt en byll med en flaske

July 26Koker er svært smertefulle hudinfeksjoner. De er forårsaket av bakterier inn og infiserer en olje kjertel eller hårsekken. Byller kan oppstå hvor som helst på kroppen. De er oftere funnet på barn. Dette er en stor, gammeldags, smertefri metode for å bli kvitt en byll.

Bruksanvisning

1 Plasser en ren glassflaske i en gryte med veldig varmt til varmt vann. La flasken stå i vann i 10 til 15 minutter. Enhver type av ren glassflaske vil fungere som en brusflaske eller en ølflaske.

2 Ta flasken fra varmt vann og tømme vann ut av det. Flasken bør være veldig varmt, og du bør være i stand til å håndtere det uten at det brenner. Flasken bør være så varmt som du kan godt stå.

3 Plasser åpningen av flasken over koke. Holde flasken på plass med hele kanten berører huden. Du trenger ikke å legge press mens du holder flasken bare sørg for at kanten berører fast og sikkert.

4 La flasken avkjøles helt mens du holder den. Den byll vil bryte og infeksjonen vil renne. Dette fungerer fordi som flasken og luften inne kjøler, kontrakter det. Konvensjon luft vil skape et vakuum og trekker hodet ut av koke. Hvis hodet ikke er trukket ut vil det trekke hodet og smitte opp til overflaten. Gjenta om nødvendig. Vent minst 2 til 4 timer før du starter prosessen.

5 Rengjør området med antibakteriell såpe og en engangs papirhåndkle. Tørk med et papirhåndkle. Påfør en antibiotika krem ​​og dekk med en bandasje. Ikke bruk et håndkle fordi håndkle kan havnen bakterier og spre den til noen andre.

Hint

  • Aldri presse en byll, fordi det kan bryte under overflaten og kroppen din kan reabsorb infeksjonen stedet for å fjerne den. Re-absorpsjon vil gjøre retur av en byll mer sannsynlig.