Hva er fordelene med barn som bruker datamaskiner?

September 17
Hva er fordelene med barn som bruker datamaskiner?

Oversikt

Informasjon overflod om nedsiden av barn ved hjelp av datamaskiner - negative effekter spenner fra mindre utendørs spilletid for å ta kontakt med seksuelle overgripere. Men du vil også finne tydelige fordeler med databruk for barn. Internett-tilgang kan hjelpe barna å bli mer kreative og kommunikative, i henhold til United States Department of Commerce; bruk av datamaskinen kan også forbedre faglig vekst og utsette barna til verdener de kanskje ikke støte på noe annet.

akademisk Vekst

Ved hjelp av akademisk programvare kan hjelpe barn i skolen, sier lesing spesialist Pat Wyman i et intervju på Homeschool.com. Wyman sier interaktive programmer hjelpe barn i alle aldre utvikle sine sterke sider og bygge opp sine svakere områder. Western Illinois University rapporterer databruk, for eksempel e-post, kan forbedre barnas skriveferdigheter, og Internett-tilgang utvider sterkt antallet og kvaliteten på tilgjengelige ressurser for samfunnsfag prosjekter.

Kommunikasjon

E-post er et nyttig verktøy i å utvide barns kommunikasjonsevner, ifølge United States Department of Commerce. I et Nebraska prosjekt, ungdommer benyttet e-post til å kommunisere med pensjonister i deres samfunn, og resultatet ble økt mulighet for læring, liming og forståelse. Barn kan også bruke datamaskiner til å kommunisere med medlemmer av deres utvidede familier, og i tilfelle av en overgang, kan barna holde kontakten med venner fra sitt gamle nabolag.

Utvidelse av World View

Bruk av PC utvider barnas verdensbilde, i henhold til Western Illinois University. Ungdommer i landlige steder kan betale virtuelle besøk til kunstmuseer; by barna kan lære om gårder og skoger. Barn har uovertruffen tilgang til informasjon om andre land også. De kan besøke reisemål nettsteder, se videoer, laste internasjonale oppskrifter og håndverk prosjekter og korresponderer med e-pals fra hele verden.

Creative Expression

Computer bruk øker eksponentielt muligheter for kreativ vekst og kunstnerisk uttrykk, i henhold til United States Department of Commerce. I en Vermont prosjekt sponset av det amerikanske handelsdepartementet, elevene var i stand til å komponere musikk, sende den til profesjonelle musikere og lærere og motta elektroniske kritikk av arbeidet sitt. Datamaskiner la barn i mange aldersgrupper til å utvikle kunstneriske ferdigheter i fotografering, film-making, tegning og design i tillegg.