Hvordan behandle Razor Stub

March 9

Hvordan behandle Razor Stub


Unngå barberhøvel halm, de stikkende hår igjen etter barbering, ved hjelp av wetshaving metoden. Wetshaving refererer til barbering når ansiktet ditt er våt og bruk rikelig med vann hele barbering prosessen. Den gammeldags form for wetshaving referert til ikke bare å bruke mye vann, men også å legge til en barberkost og glyserin-baserte barberskum til din barbering diett. Nylig, i henhold til Today Show tech redaktør, Corey Greenberg, wetshaving med bruk av alle tre verktøyene har gjort et comeback.

Bruksanvisning

1 Kjøp en tveegget eller kassett barberhøvel, tilgjengelig på stoff butikker. Avstå fra å kjøpe engangshøvler, som har en lavere kvalitet blad.

2 Kjøp en grevlinghår barberkost, oftest funnet på nettbutikker. Ikke skimp på kvalitet når du kjøper en barberkost. Badger hårbørster, ifølge Greenberg, absorbere varmt vann, og når dyppet i barberskum blander de to sammen. En kvalitet barberkost eksfolierer også huden, fjerner død hud, og fører til at hårene til å løfte opp fra huden for å forberede den for barbering.

3 Kjøp en glyserin-baserte barberskum, oftest inneholdt i et badekar og tilgjengelig fra nettforhandlere. Denne type barberkrem gir bedre beskyttelse av hud og fukter godt, og karet container fungerer godt med en barberkost.

4 dusj før barbering. Dampen og vann fra en dusj åpner porene i huden og bidrar til at hårene reiser seg.

5 Fyll badet vasken med varmt, men ikke skålding, vann etter dusjing. Plasser barberkost i vannet, som vasken fylles, for å gi børste tid til å absorbere vann.

6 Splash mer varmt vann på ansiktet ditt. Når wetshaving, holde ansiktet våt hele tiden.

7 Fjern børsten fra vannet og snu den opp ned slik at overflødig vann å helle ut. Vent til det ikke vann strømmer fra børsten før du fortsetter.

8 Åpne kar med barberskum og dyppe spissen av barberkost i den. Ved hjelp av en sirkulær bevegelse, beveger børsten rundt i fløte til det begynner å skumme.

9 Påfør barberskum til alle områder du vil barbere. Hold påføre kremen til du oppnår et tykt lag over barbering området.

10 Barbere nedover med høvelen i retning håret vokser. Fortsett barbering før du har helt barbert området. Barbere området igjen, denne gangen i motsatt retning, mot korn.

11. Skyll huden med kaldt vann når det gjøres barbering for å lukke porene.

12 Klapp huden tørr med et rent håndkle og påfør en kvalitet, alkoholfritt etter barbering eller fuktighetskrem, tilgjengelig fra nettforhandlere samt narkotika butikker.