Hvordan bli kvitt Kolesterol

February 10

Kolesterol er produsert av kroppen og hentet fra matvarer som eggeplommer, kjøtt, fjærfe, sjømat og meieriprodukter. Kolesterol er viktig for sunn kroppen fungerer; men kan for mye LDL (low density lipoproteiner) kolesterol tetter blodårene og føre til helserisiko. Det er flere måter å senke LDL kolesterol nivåer, inkludert å spise riktig mat, trene, ta visse kosttilskudd og hvis nødvendig, reseptbelagte medisiner.

Bruksanvisning

1 Reduser dårlige kolesterolet med 15 til 20 prosent ved å unngå eller begrense mat med høyt kolesterol og fett. Mat som øker LDL nivåer inkludere fet kjøtt, pølser, and, melk, søtsaker og kaker, eggeplommer, smør, ost, mange oljer og reker.

2 Delta i regelmessig mosjon. En studie publisert i The Journal of Lipid Research bekreftet at kvinner som trener på et moderat nivå nedgang LDL-kolesterolet. De samme fordelene ble ikke rapportert for menn. Øvelsen kan være så enkelt som å gå i 30 minutter om dagen flere ganger i uken.

3 Legg kanel til kosthold. Kanel er en thermogenic som bidrar til å regulere blodsukkeret. Det senker LDL kolesterol og bidrar til å skape balanse i kroppen. Dryss kanel på mat eller bruke til smaken drinker.

4 Begynn hver dag med en skål med havregryn eller havrekli. Inkluder andre matvarer høy i løselig fiber i løpet av andre måltider, for eksempel pærer, epler, bønner, bygg, psyllium og svisker. Løselig fiber reduserer LDL-kolesterol ved å redusere mengden av kolesterol absorbert av tarmen.

5 Øk mengden av omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Mat som er rik på omega-3 fettsyrer naturlig senke kolesterolnivået, redusere risikoen for blodpropp og redusere blodtrykket. Makrell, sardiner, Albacore tunfisk, sjø ørret og laks er gode kilder til omega-3. For best resultat, bør fisken grilles i stedet for stekt.

6 Spis mer valnøtter og mandler. Disse nøtter tilfredsstille cravings, redusere sult og redusere kolesterolet. The Food and Drug Administration rapporterer at å spise 1,5 unser om dagen kan gi betydelige fordeler.

7 Ta reseptbelagte medisiner hvis foreskrevet av legen din. Det er flere kolesterolsenkende medikamenter på markedet i dag. Noen av disse medikamentene lavere kolesterol fra arvelighet og mat kilder.

Hint

  • Mens gunstig, nøtter er høy i kalorier. Begrens mengden av nøtter forbrukes for å opprettholde et sunt kosthold. Se din lege regelmessig for helsen og for å lære kolesterolnivået.