Cold Weather leddsmerter

June 17

En av fem amerikanere har blitt diagnostisert med noen form for leddgikt, ifølge Marcelle Pick, OB / GYN sykepleier utøveren. Leddgikt forårsaker leddsmerter i knær, håndledd og ankler, og det er særlig sannsynlig å blusse opp i kaldt vær.

Sirkulasjon

I kaldt vær, kroppens sirkulasjon til armer og ben reduseres. Dette kan føre til betennelse i leddene.

Smerte

I kaldt vær, kroppens smertereseptorer øke i følsomhet. Dette kan bety at under en kuldebølge eller en regnfull spell, vil kroppen reagere med plutselige leddsmerter.

Bevegelse

Ifølge Healthy Living Magazine, selv om det kan være ubehagelig i vintermånedene, trenger kroppen din å holde seg aktiv for å holde leddene fra stivne opp i kaldt vær.

Holde varm

Hold kroppen din varm ved å kle seg i lag. Bruk tykke sokker for å beskytte føttene og anklene. Bruk hansker for å holde håndleddene og fingrene varme. Disse tiltakene bidrar til å dempe kaldt vær leddsmerter.

Is

Ice kan bidra til å redusere betennelse og hevelse i leddene. Healthy Living Magazine anbefaler forlate isen på et hovent område før det er litt nummen.

Vekt

Opprettholde en normal kroppsvekt kan redusere overflødig slitasje på ledd og leddbånd og hindre kaldt vær leddsmerter oppstår.