Kan Multifocal Kontakt brukes av personer med astigmatisme?

January 6

En vanlig myte er at personer med astigmatisme ikke kan bære de fleste typer kontakter, men moderne toriske kontakter - som korrigerer astigmatisme - kan behandle mange synsproblemer. I dag kan enkeltpersoner selv iført multifokale kontakter bære toriske kontakter som er spesielt utformet for å korrigere astigmatisme.

tidlig Solutions

Før myke toriske kontakter, ble personer med astigmatisme begrenset til seg stive gass permeable kontakter, og hvis brukeren nødvendig Fler, han eller hun hadde en nær-vision kontakt linse på ett øye og en distanse-visjon kontaktlinse i den andre.

Fordeler med RGP Kontakt

Dersom du har lett astigmatisme, Dr. Joseph T Barr på Bausch & Lomb bekrefter at stive gass permeable kontakter, på grunn av sin hardhet, kan lage din øye form sfærisk, eliminere astigmatisme er synsproblemer.

Myke Toric Kontakter

Som Dr. Gary Heiting, medredaktør av AllAboutVision.com, sier at dagens selv myke multifokale kontakter kan gjøres for å korrigere astigmatisme.

Design av Toric Kontakter

En myk torisk kontaktlinse er i stand til å korrigere astigmatisme med sine varierende tykkelse på tvers av linsen, som holder linsen stabilt på øyet.

Multifokal torisk kontakter

Multifokale toriske kontakter kombinere toriske design med multifokal design, som er avhengig av varierende grader av nær-synskorreksjon på ulike deler av linsen. Dette gjør at brukeren kan nyte skarpt syn uten tap av dybdesyn.