Hvordan oppmuntre barn til å leke ute

April 29

Barn som spiller utenfor gevinst selvtillit, få mosjon og lære sosiale og problemløsning ferdigheter. Med utviklingen av videospill og internett, mange barn har mer interesse i å spille innendørs som utendørs. Oppmuntre barna til å leke utendørs vil gagne dem sterkt. Starter når barnet er ung er viktig, men det er aldri for sent å lære barnet å leke utendørs. Ved å utforske naturen, vil barnet få undersøkende ferdigheter til bedre å forstå naturfag, matematikk og logikk.

Bruksanvisning

1 Kjøp trygge leker for bakgården at barnet vil være interessert i. Du kan også spørre barnet hva han vil i sin bakgård. Noen barn liker swing sett og lekesett. Noen barn vil heller ha baller, flaggermus, hansker, sykler eller vannkanoner. Finn ut hva barnet liker og prøve å imøtekomme sine interesser.

2 Fence i hagen din hvis du er bekymret for din lille barnet vandrende hjemmefra. Slik at barnet skal ha noen frihet vil være givende, men sikkerheten må alltid komme først.

3 Gi barnet grenser for spilletid. Fortell barna at de ikke kan gå forbi oppkjørselen, naboens hus eller neste gate. Sørg for at de praktiserer gate sikkerhet, og fortelle barnet at når solen begynner å sette, er at køen for å komme hjem.

4 Ta kontakt med andre foreldre i nabolaget ditt og fortelle dem om din innsats. Når barn leker sammen i et nabolag, kan det være lettere på foreldre til å ta svinger ser ut for dem.

5 Kle barnet i utendørs passende klær. Flip-flops gjør løping, hopping og klatring trær vanskelig. Invester i et par gode tennissko at barnet kan bevege seg i lett. Pass også på at barnet ditt har en frakk som vil holde henne varm og likevel tillater bevegelse.

6 Gjør spille utenfor moro. Hvis du har tid, bør du vurdere å bygge en trehytte eller klubbhus med barnet ditt. Minnene er gjort vil være høyt, og barnet vil ha et kult sted å kalle sin egen.

7 Ta tak i en fotball og ha det moro å sparke den rundt med ungen din. Kaster en baseball er en annen stor oppgave og måte å få kontakt med barnet ditt. Når deres ferdigheter utvikles, oppmuntre barnet til å invitere andre nabolag barn å leke.

8 Finn en park i ditt område med en god sti. Gå med barnet ditt på en natursti, fottur eller sykling eventyr.

9 Vurdere å registrere barnet ditt opp for en utendørs lagidrett. Finne ut barnets sterke sider og interesser er viktig. Spør barnet hva hun ønsker å delta i, og finne en liga for å bli med. Gå til et idrettslag praksis regelmessig vil trolig inspirere barnet ditt å få kontakt med naturen.