High Protein Diet for muskler

December 22

Høy protein dietter er vanligvis brukt av folk som ønsker å bygge muskler. Denne typen diett er å foretrekke for å bygge muskler, så det oppfordrer kroppen til å forbrenne fett, noe som bidrar til å øke muskelmasse. Hvis du ønsker å bruke en høy-protein diett for å bygge muskler, vil du finne at mye av maten har protein i den. Men det er noen matvarer som er bedre kilder til protein som andre.

Daglig Krav til Muscle Building

Mengden protein at du trenger å spise avhenger av din vekt og fettprosent. Konverter kroppsvekt fra pounds til kilo ved å dele pounds med 2,2. For eksempel, 150 lbs. er 68.18kg. Når du har din fettprosent, må du multiplisere det med vekten din (i kilo). Ta det nummeret du får fra denne beregningen og trekke det fra din kroppsvekt for å få lean mass vekt. For eksempel, 150 lbs. og 15 prosent kroppsfett ville bli 68.18kg multiplisert med 15 prosent tilsvarer 10.23kg. Deretter 68.18kg minus 10.23kg lik 57.95kg for lean mass kroppsvekt.

Nå som du har lean mass kroppsvekt, kan du regne ut hvor mye protein du trenger å spise hver dag. Få dette beløpet ved å multiplisere lean mass kroppsvekt ved 2.75. For eksempel, 57.95kg multiplisert med 2,75 tilsvarer 159.36g for 150-lb. person med 15 prosent kroppsfett.

Kylling

Kylling er en utmerket kilde til protein som er lav i fett innhold. Mens den hvite og mørkt kjøtt hver har en mye protein, har det hvite kjøttet mindre fett. Dette gjør det hvite kjøttet et bedre valg fra et ernæringssynspunkt. Du kan få 35g protein i en 4-oz. benfrie kyllingbryst.

Sjømat

Fisk er en god kilde til protein. Selv om fisken er noe høyere enn i fett kylling, fettet i fisken er umettet fett, som vanligvis kalles den gode typen fett. Tunfisk er en billig og enkel måte å få protein fra fisk. En kan tunfisk har omtrent 40g protein. Hvis du foretrekker noe som kamskjell, kan du få 26g protein fra 4 oz. av kamskjell.

Storfekjøtt

Beef presenterer en sammenlignbar proteininnhold til kylling. Imidlertid har oksekjøtt et mye høyere fettinnhold, og det er ikke den samme type god fett som kan bli funnet i sjømat. Av den grunn bør bare de magreste kutt av storfekjøtt brukes for en høy-protein diett. Vitamin B-12 og kreatin kan finnes i kjøtt, som hver for seg bidrar til muskelbygging. En 4-oz. servering av storfekjøtt gir deg 36g protein.

Dairy

Meieriprodukter som egg, ost, yoghurt og melk alle har en anstendig proteininnhold som kan bidra til å bygge muskler. Som biff, kan meieriprodukter være full av mettet fett. Bare magre meieriprodukter bør brukes på grunn av dette. En kopp yoghurt gir 14 g protein. Fire oz. mozzarella tilbyr 36g, og ett egg gir nesten 7g.