Hvordan lage Fat Burning Drikke

January 22

Slippe de sprengte ti pounds kan kjøre en til drastiske tiltak. Fra å bli dyre treningssentre, som gjennomgår kirurgisk fett tap prosedyrer, krasj slanking og vekttap piller - alle underlagt den menneskelige kroppen til usunne kost tiltak for å miste en rask ti pounds som til slutt blir gjenvunnet. Bortsett fra de fysiske farer, disse vekttap institusjoner, prosedyrer og raske løsninger er ofte dyre og vil tappe bankkontoen i løpet av kort tid. Å miste vekt og forbrenne fett sunt, må man omprogrammere tankene: når maten er fortært, riktig kosthold og mosjon. Populære metodene for å miste overflødig vekt er å skape ernæringsmessige, sunne fettforbrenning drikker som induserer vekttap og øke hastigheten på stoffskiftet. Disse drikker kan gjøres i komforten av ditt eget hjem, er næringsrik, er billig, og fungere som et sunt måltid erstatning.

Bruksanvisning

Very Berry Fat Burning Smoothie

1 Mål en kopp frosne jordbær, en halv kopp blåbær; hell i blender.

2 Skrell en banan, skive i to. Plasser den ene halvdelen av banan i blender. Oppbevar ekstra halv inne plast zip-lås baggie, og plasser i kjøleskap.

3 Mål en kopp sitronsaft og en kopp appelsinjuice. Hell over i blender. Sitronsaft er en naturlig detox, slik at riktig fordøyelse av mat, og forebygging av ufordøyd mat å komme inn i blodet. Appelsinjuice, som alle sitrusfrukter, undertrykker appetitten og inneholder viktige vitaminer som øker metabolismen.

4 Plasser seks til åtte isbiter i blenderen. Blend på en høy innstilling for tre minutter; Blandingen må være glatt for forbruk. Hvis blandingen er ikke glatt etter tre minutter, gjenta blander på høy innstilling for ytterligere to minutter.

5 Hell avkjølt frukt drikke i et glass og nyte. Denne drikken kan erstattes av et måltid om dagen. Konsumere drikke når ønskelig. Alle ingrediensene er helse gunstig.

Søtpotet Pear Delight

6 skrelle forsiktig to pærer; sørg for å fjerne all huden. Skjær hver pære i seks sectionals, plassere i blender.

7 Skrell en søtpotet; sørg for å fjerne all huden. Skjær søtpotet i fem seksjons stykker. Plasser brikkene i blender.

8 Tiltak en kopp grapefrukt juice; hell i blender. Den grapefrukt er et naturlig vekttap super mat som hindrer fett og karbohydrater enzymer fra å bli lagret i kroppen.

9 Bland ingrediensene på høy hastighet i tre minutter. Blandingen må være glatt for forbruk. Hvis blandingen er ikke glatt etter tre minutter, blande ingredienser på høy innstilling for ytterligere tre minutter.

10 Hell blandingen i glass, og nyte sin sunne, fettforbrenning komponenter. Konsumere drikke som ønsket.

Hint

  • Du kan erstatte jordbær og blåbær for alle typer bær.
  • Plassere isen i begge drikker er helt valgfritt.
  • Hold alle skarpe gjenstander som kniver utilgjengelig for barn. Før du begynner på et vekttap program, alltid konsultere din fastlege for å sikre dette kosttilskudd programmet er riktig for deg. Ikke berør øynene etter håndtering sitronsaft. Vask hendene før du berører øynene. Unnlatelse av å gjøre det kan resultere i brenning og irritasjon i øynene.