Tegn og symptomer på Pepper Allergi

August 31

Tegn og symptomer på Pepper Allergi


Pepper er en vanlig smakstilsetning ingrediens som finnes i mange matvarer, og selv om det er ment å gjøre maten mer krydret, det også kan forårsake allergiske reaksjoner. En allergisk reaksjon på pepper kan være mild eller alvorlig, og ignorerer det kan føre til ubehag, sykehusinnleggelse eller død. Å være oppmerksom på symptomer som kan følge med en pepper allergi kan hjelpe deg å diagnostisere denne tilstanden tidlig.

kløe

Når en pepper allergi tar effekt, kan du føle en kløe i tungen eller på baksiden av halsen. Denne følelsen kan være mild, eller det kan føles som en sterk brennende følelse. Hvis kløen krysser fra irritasjon til smerte, se en lege umiddelbart.

Opphovning

Med en alvorlig pepper allergi, kan hevelse i svelg og tunge utvikle. Dette er et resultat av kroppen din reagerer dårlig for allergener som finnes i paprika. Selv en liten mengde hevelse kan forstyrre med å puste, og hevelse som fører til en kortpustethet bør behandles som en medisinsk nødsituasjon.

Utslett

Elveblest manifest som bleke eller rødlig støt på huden eller så lenge renner. De kan vises på en hvilken som helst del av kroppen, og de kan være så liten som en krone eller så stor som en middagstallerken. Elveblest er ofte kløende eller varm, men de vanligvis vil avta i løpet av noen timer til en dag.

hoste

En allergi mot paprika kan forårsake irritasjon i lungene og nesegangene, og hoste er en måte kroppen prøver å kvitte seg med det irritasjon. Tunge eller vedvarende hoste etter eksponering for pepper er et symptom på at du kan ha en pepper allergi.

Rennende nese

På grunn av irritasjon i nesegangene, noen som lider av en pepper allergi også kan ha en rennende nese. En rennende nese også kan være ledsaget av rennende øyne.