Svisker og vekttap

September 25

Å miste vekt har blitt en nasjonal besettelse. Kosthold og mosjon er blitt to av nøkkelordene når det gjelder å bekjempe Ardenneroffensiven. Å miste vekt på en sunn måte krever noen variabler. En enkel ting som folk kan gjøre for å forbedre sine sjanser til Shedding de pounds er å øke inntaket av svisker.

Metthetsfølelse

Svisker er faktisk ikke mer enn tørkede plommer. De er velsmakende og gi kroppen med mange helsemessige fordeler. Prøv å spise svisker etter et måltid i stedet for dessert. Svisker er høy i fiber og vil fremme en følelse av fylde i magen. De svisker faktisk bremse hastigheten som maten forlater magen slik at du vil føle deg mett mye lenger. Dette vil holde deg fornøyd og hindre snacking og overspising. Holde ekstra kalorier fra passerer leppene er viktig i vekttap.

Reduksjon av kolesterol

En annen måte som svisker kan bidra til å fremme vekttap er gjennom å redusere kolesterolet. Svisker binde seg til gallesyrer som oppløses kolesterol og fjerne dem fra kroppen i form av avføring. Når disse syrene er fjernet leveren må skape mer og således bruker opp mer av kroppens kolesterol å gjøre dette. Redusere kroppens kolesterol er svært nyttig i kampen mot vektøkning.

Regulerer blodsukkeret

Svisker forsinke hastigheten der maten forlater magen. I tillegg til følelsen av fylde som man føler fra å spise svisker, denne effekten hjelper også regulere blodsukkernivået. Maten forlater magen i et saktere tempo som også vil forsinke absorpsjonen av glukose i blodet. Glukose er hvordan sukker blir transportert gjennom blod. Dette er effektivt for dem som lider av type 2 diabetes i at det øker insulinfølsomheten. For en ikke-diabetiker person, et stabilt nivå av blodsukker holder stoffskiftet stødig som kan bidra til å fremme vekttap.

Renser Colon

Svisker er svært høy i fiber. De hjelper rense tykktarmen og rense kroppen for giftstoffer.

Ernæringsmessige verdien av Prune

Enten du prøver å gå ned i vekt eller bare opprettholde en sunn livsstil, kan svisker være gunstig. Svisker er lav i mettet fett, kolesterol og natrium. De er høy i fiber og vitamin A og B6. En servering størrelse på fem svisker veier ca 38 gram gir kroppen mer enn 16 gram karbohydrater og 3 gram fiber. Alt dette er gitt til legemet uten at 1 gram fett.