Hvordan bli kvitt loppene Inside

March 13

Hvordan bli kvitt loppene Inside


Når loppene invadere, kan det være analogt til å føre en krig for å bli kvitt dem. Innen en uke kan de hjemsøke huset ditt, innstøping i sofaen og bite deg i sengen om natten. Behandling av hunden din med Frontline er et godt utgangspunkt for forebygging, men mennesker kan også trafikk lopper inne. Det finnes en rekke ting du kan følge for å utrydde disse pesky critters, men hvis smitten har gått for langt, kan det hende du trenger å ta ut de store kanonene: foggers eller til og med en skadedyrbekjempelse profesjonell.

Bruksanvisning

metoder

1 Sjekk ditt kjæledyr for lopper. Bruk en spesiell loppe kam, som det er vanskelig å finne dem ved å bare kjøre hånden over kjæledyret pels. Kjør kammen bakover over hele håret for best resultat. Kammen vil snag lopper, og du kan deretter dyppe den i en bolle med såpevann for å drukne dem. Bruk Frontline eller en lignende loppe behandling produkt hvis gre metoden ikke fungerer.

2 Vakuum gulv, tepper og sofaer, konsentrere seg om områder der husdyr sove, leke eller kan generelt overføre lopper inn i huset ditt. Seal og kast eventuelle vakuum poser når du er ferdig.

3 Mopp gulvet med såpe og vann. Skrubb alle tepper med et insektmiddel behandling. Sørg for å rengjøre under møbler også. Vask alt sengetøy grundig med varmt vann.

4 Bruk foggers hvis smitten er dypere og de ​​foregående trinnene ikke har gitt de ønskede resultater. Plasser en i hvert rom. Slå av sparebluss og fjerne alle dyrene fra lokalene. Plasser fogger på et magasin eller en avis for å beskytte overflater. Ikke gå tilbake til huset i tre timer eller som anvist på produktet. Grundig ventilere huset før slik at barn og dyr inn igjen.

5 Bruk andre, miljøvennlige produkter, som for eksempel "Fleabusters" pulver, hvis du er komfortabel med de mer giftige foggers. Etter støvsuging gulvet og tepper, strø pulveret rundt stua, og pass på å treffe utkant. Støv pulveret under sofaputer i tillegg. Børst den inn i dine tepper støvsug det overskytende. Sørg for å forsegle vakuum bag i en plastpose og kast den. Gjenta disse trinnene for to uker til vellykket.

Hint

  • Bruk gummihansker hvis du velger å bruke Frontline. Bade og tørke hunden din grundig. Fjern en av pipettene fra foliepakken. Bryt tuppen på perforeringen. Påfør innholdet til ett område mellom kjæledyret skulderbladene. Ikke gni i løsningen. Frontline vil sive inn hundens kjertler på egen hånd.
  • Kontakt din veterinær før du bruker noe sterkere enn såpe og vann på ditt kjæledyr.