Hvordan å spise rå matvarer for å redusere leddgikt Betennelse

December 21

Rå mat er ikke bare et godt valg for å hjelpe deg miste litt ekstra vekt, men de er også effektive i å hjelpe redusere betennelse på grunn av leddgikt. Dessverre, men å spise rå for første gang kan være overveldende, og det hjelper å ha en liten veiledning.

Bruksanvisning

1 Forstå at det er forskjellige typer rå dietter du kan prøve, og at hver og en er forskjellig i minst et par små måter. Gjør din forskning før du prøver noen rå diett for å redusere leddgikt betennelsen, og velg den som synes lettest å følge.

2 Innse at å spise en rå mat diett betyr at ingen av dine matvarer kan varmes opp over 116 grader F. Dette er fordi rå foodists mener at matlaging ødelegger kraftige enzymer som hjelpemiddel i fordøyelsen.

3 Gjør deg klar for noen kvalme, kvalme og kanskje til og med tilfeldig eufori under første ukene etter oppstart av en rå mat diett. Fokus på å redusere leddgikt betennelsen og prøve å holde seg til dietten slik at første ubehag vil passere. Du kan også oppleve høyere energi, vekttap og bedre hud hudfarge.

4 Skriv ned dato og klokkeslett for når leddgikt betennelsen er det verste. Dette vil tillate deg å spore fordelene av rå mat diett som tiden går. Hvis du legger merke til en betydelig reduksjon i hyppigheten eller alvorlighetsgraden av smerte, vet du at dine matvaner nyter din helse.

5 Eksperimenter med rå matvarer for å finne kombinasjoner som du liker. Du kan oppleve at du må spise større mengder mat å føle deg mett, så ikke frata deg selv når du føler deg sulten.

6 kjøpe utstyr som vil gjøre en rå mat diett enklere å administrere. En dehydrator for frukt og grønnsaker, juicer, food prosessor og blender er vanligvis gode verktøy å ha rundt i en rå foodist kjøkken.

7 Snakk med legen din om kosthold og leddgikt betennelse. Finn ut hva slags næringsstoffene du trenger å fokusere på i kostholdet ditt, og be om endringer i den rå mat diett du trenger å observere.

8 Husk at de fleste som følger den rå mat diett bare spise helt rå mat om lag 75 prosent av tiden. Men ikke svinger for fort mellom rå og tilberedt mat, eller vil du oppleve gastrointestinale ubehag.

Hint

  • Alltid fortsette å ta leddgikt medisiner sammen med oppstart av rå diett.