Hvordan jeg Harvests Borage Oil From My Plant?

November 8

Borage er et stort anlegg med blå, stjerneformede blomster som vanligvis finnes i hele Nord-Afrika, Nord-Amerika og Europa. Borage olje er behandlet fra frøene av agurkurt anlegget og brukes til medisinske formål. Den vanligste metoden for utvinning av flyktige planteoljer er damp destillasjon. På grunn av den store mengden av frø som trengs for å produsere en brukbar mengde olje, behandling av din egen er ikke nødvendigvis praktisk, men det er en morsom og enkel prosess, og med riktig utstyr kan det gjøres.

Forståelse damp destillasjon

Kjøp en damp destillasjon system og gjør deg kjent med bruken sin. En damp destillasjon system består av tre hoveddeler: en dampgenerator som omfatter en retorte (beholder for plantemateriale som skal dampes), en kondensator og en separator. Plantemateriale er plassert i retorten og damp under trykk tvinges gjennom retorten ved dampgeneratoren. Dampen frigjør de flyktige oljer i plantemateriale og beveger den gjennom kondensatoren, hvor dampen blir vannet igjen. Vannet, nå referert til som hydrolat, og flyktige oljer blir deretter oppsamlet i separatoren.

Behandler Borage frø

Fyll retorten med borage frø og starte dampgeneratoren i henhold til produsentens instruksjoner. Den trykksatte damp vil passere gjennom retorten og fordampe de flyktige oljer i borage frø, da dampen vil kondenseres og samles i separatoren. Din borage olje er nå klar til å samle inn. Bruk en pipette til å forsiktig fjerne oljen som skal sitte på toppen av hydrolat. Oppbevar borage olje i en ren glassbeholder med et tett lokk og oppbevar den i direkte sollys. Pure essen oljer som er riktig lagret forbli potent ubestemt tid.

andre bruksområder

Bruk Distiller til å behandle andre planter fra hagen din. Nå som du har mestret teknikken du kan lage parfyme oljer fra lavendel, roseblader eller andre velduftende elementer fra hagen din samt medisinske oljer fra andre planter du kan være økende.