Naturlig rettsmidler for akne arr

October 11

Hvis du har akne arr, så vet du hvor vanskelig det er å finne en måte å bli kvitt det. Akne arr kan være alt fra dype groper til misfarging som blekner over tid. Heldigvis er det naturlig rettsmidler som er effektive ved å jevne ut huden og minske forekomsten av arr.

ansikts øvelser

Ansikts øvelser er den absolutt beste måten å jevne ut dype acne arr, som for eksempel is pick karakterer. I boken "Facercise," forfatter Carole Maggio beskriver spesifikke ansikts øvelser som skal gjøres daglig som eliminerer akne arr.

Bakepulver

Baking soda er herlig på lyn og fading acne arr og misfarging. Bare bland litt natron med litt vann for å danne en lime, deretter massere inn i huden og skyll.

Spinat

Pass på at du spiser nok av spinat og andre matvarer rike på vitamin A. Vitamin A hjelpemidler i mobilnettet omsetning, noe som gir raskere tilheling i aktive kviser og fades akne misfarging raskere.

Vitamin E Oil

Hvis du har et sår fra en acne skavank som du ikke ønsker å arr, kan du prøve å massere litt vitamin E olje på healing akne spot. Vitamin E olje vil holde huden elastisk.

Tidsramme

Glatter ut akne arr kan ta tid, men hvis du følger disse naturlige rettsmidler, vil du se en markant forskjell i teksturen i huden din.