Inngrodde hår rettsmidler

July 8

Inngrodde hår rettsmidler


Inngrodde hår er et resultat av ny hårvekst blir fanget under det øverste laget av huden etter barbering eller voksing. Når dette skjer, kan det fanget håret blir irritert, rød og betent. Noen typer hår er mer utsatt for i voksende, men du kan minimere problemet ved å følge noen hårfjerning teknikker og hudpleie retningslinjer.

Aktuelt

Trollhassel, påføres umiddelbart etter barbering, kan minske irritasjon på sensitiv hud og redusere sannsynligheten for å utvikle razor burn. Dette reduserer risikoen for inngrodde hår. Alternativt bruke en aftershave som inneholder isopropanol.

exfoliate

Da de første små røde nupper vises, bruk en loofah svamp og gni forsiktig. Dette oppmuntrer ny hårvekst å rote gjennom huden, med lettelse og starte helbredelsesprosessen. For ansiktet, bruk en peeling hud skrubb eller en ansikts buff pad.

Barbering

Barbere annenhver dag hvis du har sensitiv hud som lider av barbering. Dette gir tid for håret å arbeide seg nærmere overflaten av huden. Barbering de små røde nupper av nye inngrodde hår kan ytterligere irritere området og øke risikoen for infeksjon. Vurdere å bytte til en barbermaskin hvis huden er svært følsom.

voksing

Bruk maismel på ren tørr, skrubbet huden før du påfører varm voks. Cornstarch danner en beskyttende barriere på huden din, slik at voksen å forholde seg bare til håret. Siden huden er upåvirket når voksen er strippet av, det reduserer sjansen for irritasjon rundt hårsekken. Støv det på veldig lett og glatt over huden med hendene, fjerne overflødig maismel før påføring av voks.

Forebygging

Bruk en skarp ny single-blad barberhøvel i stedet for en dobbel eller trippel blad og la huden din til å mykne i dusjen eller badekaret i noen minutter før barbering. Menn kan sette en varm steamy håndkle på ansiktet før du bruker smørebarberskum og la det grundig mette huden. Barbere i retning av hår vekst.

Klær

Iført løstsittende klær kan redusere forekomsten av inngrodde hår, spesielt i lysken og på bena hvor trange bukser kan gni allerede irritert hud. Velger stoffer som tillater transpirasjon til å fordampe.

Behandling

Etter barbering, gjelder en over-the-counter kortison krem ​​lett på områder som er utsatt for i-vekst. Fjern forsiktig en inngrodde hår med pinsett om nødvendig.