Hvordan å behandle føtalt alkoholsyndrom

December 8

Den beste måten å behandle føtalt alkoholsyndrom er å holde det skjer. Fetal alkohol syndrom påvirker noen barn som har vært utsatt for alkohol under svangerskapet. Denne eksponeringen er resultatet av en gravid mor drikker alkohol under svangerskapet. Barn som er berørt med føtalt alkoholsyndrom kan være mindre enn sine jevnaldrende, kan ha atferdsmessige problemer og kan ha lærevansker og fødsel defects.Although det er ingen kur, er helt forebygges føtalt alkoholsyndrom, og noen av effektene av føtalt alkoholsyndrom kan behandles ved å følge disse enkle trinn.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle føtalt alkoholsyndrom

1 Unngå inntak av alkohol under svangerskapet. Jo mer du drikker, jo mer sannsynlig at barnet skal bli påvirket med føtalt alkoholsyndrom.

2 opplyse deg om føtalt alkoholsyndrom, risikofaktorer, resultatene av barn eksponert for alkohol og behandlinger for barn som er berørt med føtalt alkoholsyndrom.

3 Vær ærlig med legen din om dine drikkevaner. Legen din kan ikke behandle en skjult sykdom.

4 Snakk med legen din om behandlinger for føtalt alkoholsyndrom. Mens det er ingen kur for føtalt alkoholsyndrom noen av effektene av tilstanden kan behandles. Behandlinger kan omfatte tidlig intervensjon for taleutvikling, fysisk eller ergoterapi og ekstra hjelp for barn som sliter på skolen.

Hint

  • Foreldre til barn som lider av føtalt alkoholsyndrom kan føle ansvar for sine barns sykdom. Pass på å ta vare på deg selv og din helse trenger slik at du best mulig kan ta vare på barnet ditt.
  • Foreldre til barn som lider av føtalt alkoholsyndrom må være barnets beste advokat, slik at de kan motta alle tilleggstjenester og hjelp de trenger.
  • Den beste behandling for føtalt alkoholsyndrom er forebygging. Unngå å drikke alkohol under svangerskapet.